|
![]() |
#1 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Ovaj post postoji i pod hardverski problemi podforumom, a ovdje sam ga stavio naknadno, jer vidim da se ovdje raspravlja o problemima vezanim za hard diskove konkretno. Isprika moderatorima ako sam postupio protiv pravila. Bad signature in sector 0 on 82h 82h se može nazvati (x)h, jer je to treći disk u računalu, drugi je 81h itd. To je žuto markirana porukica koju prijavi active killdisk (u ovom slučaju verzija 5.0) nakon što je upotrebljen pod windowsima (XP pro) kako bi nulirao ovaj disk. Stvar je u tome što na drugom disku ne dobivam takovu poruku. napomena: Nakon toga sam kreirao particiju veličine diska, na tom disku, i napravio scan for bad sectors sa Acronis Disk directorom, to je onaj dugotrajniji scan, koji mi tvrdi da je 0bytes in bad sectors ![]() Mene samo zanima što to killdisku, ili što općenito znači taj Bad signature na disku? I još više me zanima da li je to bad sector. Molim vas za pomoć, google mi ne pomaže u ovom. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemoj, dovoljno je u jednom podforumu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|