|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
preporuka za jeftiniji laptop
nikad me laptopi nisu zanimali i slabo se kuzim u to koji je bolji pouzdaniji, ugl, prijatelj me zamolio da mu kazem koji je dobar za cca 4000kn pa dajte recite par modela koji su u tom cjenovnom rangu, a da su brzi, pouzdani, nisu za igrice, znaci samo za stalan rad, word excel, poweropint, surfanje i sl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Sruk
|
http://www.telebit.hr/default.aspx?SCjk=3 ej nasao sam ovaj za 4.700kn cini mi se super opremljen... dajte recite kak se ponasa hard velikog kapaciteta na 5400okretaja u laptopu? jel moguce da je to malo sporije od recimo 160gb? edt link je glup radi se o ovom laptopu, pa ukucajte u trazilicu KE160ES Zadnje izmijenjeno od: JVC HX-Z10. 22.05.2008. u 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Alo! Tražiš lap za 4.000kn, a sad odjednom si na 4.700. Daj se malo dogovori oko cifre.
![]() |
#7 |
Sruk
|
pa prijatelj mi je ispocetka reko 4k kuna...i tak sam ja vas pitao, onda je na mejl doso taj hp -ov laptom koji ima 2gb rama i 250gb hdd-a i onda sam ga ja tu napisao jer me zanima misljenje... valjda je decko vidio 700kn vise al i dobis puno vise... sry ak vas je to naljutilo sad ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|