|
![]() |
#1 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
pomoc kod instaliranja viste i xpa
bok... do sad sam imao win xp pro sp 2 e sad bi na tu particiju (55 GB) gdje je bil xp bi ja stavil vistu...ok to je sve jasno... a imam jos jednu particiju od 15 GB na koju bi stavil xp za ove starije igre da mogu igrati...sad mi samo recite da li prvo moram nasnimiti vistu ili xp na ovu drugu particiju i da li se nebudu klali? naci da li prvo formatiram tu particiju od 15 gb pa stavim xp ili prvo ovu od 55 gb gdje je sad xp i prvo tu nasnimim vistu a na ovu drugu kasnije xp...? i da li se nebudu klali dva widowsa na razlicitim particijama? hvala...
![]() |
#2 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
prvo xp na jednu particiju zatim vistu na drugu i nece biti problema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prvo snimi XP na tu manju particiju, a onda Vistu stavi na tu veliku. Ako tako napraviš, neće se ništa klati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
weliki pwner...
|
ok hvala... EDIT: e da ne otvaram novu temu...imam pitanje ovi programi koje imam sad npr neki konverteri za filmove ili vlc media player ili nero start smart...to bude radilov na visti da ne moram posebno skidati za nju te programe? hvala
Rijeci su isto kao i gomile ljudi, nije nuzno znati za sve... J. B. Štulić Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.04.2008. u 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
weliki pwner...
|
64 bitna a nero nece raditi (nero 8)? e i koju vistu (ultimate ili?) je najbolje staviti?? tnx
Rijeci su isto kao i gomile ljudi, nije nuzno znati za sve... J. B. Štulić Zadnje izmijenjeno od: doorman. 21.04.2008. u 20:10. Razlog: dodavanje nekih pitanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
radit ce nero, radit ce media playeri (vlc, mpc, gom, kmplayer....), radit ce konvereri (super, xilisoft, autogk...) radit ce vecina stvari vista 64bit ultimate |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|