|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Testiram Yamaha reciver.....
RX-V390RDS koji sam dobio na poklon,uz to sam si kupio Sennheiser HD202 slusalice pa mi preporucite mjuzu sa najboljom produkcijom.Nije bitno da li je POP,Rock;Metal ili RnB.Trance,House....,moze bilo sto samo da je dobro snimljeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
isuse dragi bože, pa kakav je ovo topic? DA JE DOBRO SNIMLJENO?? onda fino u prvi music store i kupi original audio CD-e.. a za izbor muzike, pa valjda sam znaš što voliš.. a čuo sam za neku stvar, google mislim da se zove, kažu ljudi da kod njega možeš sve saznat, glavna trač baba u selu. Pa vidi kod njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
|
Da. To se obicno radi o remasterima upitne kvalitete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Daj ljudi kaj vi brijete?Pa valjda ste dovoljno odrasli da znate da postoje izvodjaci sa dobrom i losom produkcijom.Poslusajte si Stanley Clarkea i usporedite ga sa Bracom bez gaca pa ce vam sve biti jasno:-) Znaci,jos jednom,koji izvodjaci po vama imaju dobru produkciju?valjda me shvacate |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Tema ti je ono ![]() Kako Gabre kaže ![]() A za testiranje, mislim da ti je to moguće samo s muzikom s kojim s upoznat i kad znaš svaki djelić pjesmuljka. Al ajd, izvrstan domaći cd je Gibonni a njega bi lako netko trebao imati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Pitanje ti se svodi na isti odgovor koji bi dobio da si nas obavijestio da si kupio nove čaše pa ne znaš što bi pio iz njih. Volja je tu. Da ne filozofiram previše, već si napravio prvu pogrešku, i to kapitalnu, a to je da želiš nekom višom silom slušati kako tvoj novi uređaj reproducira glazbu. Glazba nije više motiv, nego samo poredbeni medij. I čemu rizik s neispravnim technicsom koji su satkani uglavnom oko STK integriraca? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo ti definitivnog kralja produkcije na sirem podrucju a i muzika u je vrlo kvalitetna: http://www.youtube.com/watch?v=GjXQ7wRwCco |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() čim ti je do nečeg stalo onda tome i ozbiljnije pristupaš a tad jednostavno mane same iskaču bez da ih se traži. inače provaj gledat to malo otvorenije ![]() npr. kad čovjek pogleda topike o lcd teveima i monitorima čudim se kako netko u nekom negativnom kontekstu ne komentira da ste vi svi jednostavno nesposobni obratit pozornost na npr. filmove zbog tog jer se razvlače i razvlače riječi o krivim matricama ili šta ja znam ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|