Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.04.2008., 22:59   #1
Labud
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
AXP 2600+ i Asus A7N8X-VM OC

Pozdrav ljudi!

Prvo se ispricavam zbog onog prvog threada na ovu temu al to je nesto krivo ispalo, nesto se poremetilo i objavilo mi post i post odmah lockan nemogu ga ni editat pa sam odlucio napravit drgu thread

Kao sto sam naslov govori imam plocu Asus A7N8X-VM i na njoj AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2600+ na toj maticoj je nVIDIA nForce2 IGP (Crush18) chipset, Connect3D Radeon 9550 (500/250)...

Ja sam CPU probao overclockat bez ikakvog posebnog hladjenja sa njegovim def. coolerom preko CPUfsb programa bez diranja napona samo podizanjem FSBa.Maximalno sam uspio doc do 2150 MHz sto znaci da sam FSB digao na cca 172.Sad mene zanima dali bi se to moglo jos overclockat uz neko dodatno hladjenje i naravno uz dizanje napona, jer nebi radio to ako se bas ne isplati previse, i koliko bi se mogao OCat uz dizanje napona bez ikakvog posebnog hladjenja otprilike.
Znam da nitko nezna bas kolko tocno moze ali molio bi ako je netko imao posla s ovom plocom ili barem CPUom ili barem nesto zna pomogne.

Hvala!

P.S. Ovo mi je od frenda user za PCE forum jer ja se nikako nisam uspio registrirat nikako da mi dodje mail??
Labud je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno