|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zyxel P-660RU-D3 sa torrentom nema web-a
Pozdrav, evo upravo sam forwardao port preko tog routera, zadao static IP na 192.186.1.136, sve super, Azureus radi, no kad upalim Azureus i Firefox, ne otvara web. Forwardao sam od 52945 do 52951. Dal itko zna išta, kad uzasim Azureus sve normalno radi. Gledao sam, ogranicio UP, DL, sve isto. Ak trebam jos kaj rec, samo pitajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobrodošao među jeftine rutere nabrijane opcijama koji ne rade kako spada. ![]() Imao sam T3 model tog rutera što je praktički ista stvar i uvijek bi ga torrenti ubili kad bi bili ispravno podešeni. Upnp da i ne spominjem. Onda sam prokopao po netu i sa hit&miss taktikom kupio Linksysa WAG200G u hg-spotu za 540kn i... preporodio se. Mapiranja, upnp, bandwidth management... Sve leti bez zastajkivanja, isprobano na 3 kompa odjednom sa upaljenim utorrentom. Za te pare, izvanredan komad hardvera.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Hm, uopće ne otvara ili otvara jako sporo? Najjeftinije rješenje ti je da downloadiraš po noći, kad spavaš. Ili uzmi bolji router kako ti je prljavi bluzer predložio, no ako mene pitaš, isplati se potražit alternativna rješenja nego davat tolike novce. Probaj sa Operom, nedavno sam je angažirao i fino ide, čak i sa upaljenim torrentom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ajde odi na start - run i upisi eventvwr. pogledaj koliko puta ti se dnevno pokazuje event 4226 odnosno tcp/ip warning. pretpostavljam da bi moglo biti dosta (pogotovo kad upalis azureus). ne znam koliki je defaultni broj attemptova za konekcijom u azureusu (u utorrentu je 8, a xp sp2 ti ih dopusta samo 10 odjednom), ali mozes to promijeniti pod Connections, tako da max outbound connection attempts (ili tako nekako) smanjis npr na 4. torrenti ce se nesto sporije (ne pretjerano osjetno) spajati, ali kad se spoje idu bez problema na punoj brzini. alternativa tom rjesenju je da upotrijebis lvllord patch odavde http://www.lvllord.de/ i povecas broj attemptova u samim windowsima, recimo s 10 na 50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Na više mjesta je argumentirano demantirana korisnost tog patcha koji diže broj poluotvorenih konekcija, nažalost nemam sad link pri ruci no ocijenjeno je kao neupotrebljivo i problematično. Ti Zyxeli jednostavno ne mogu kvalitetno upravljati sa tolikim brojem otvorenih konekcija u isto vrijeme. Procesorske snage imaju, što bi značilo da je problem kao i uvijek - u programerima koji nisu u stanju napisati pošteni firmware.
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jel ima još tko rješenje? Još uvijek ne radi... Jeste sigurni da su do routera? Zar ne postoji još koji način? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|