|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Audio Driver Problem
Pozdrav svima.. Uspio sam instalirati Windows XP na laptop FS Amilo Pi 2512, međutim sad ne mogu instalirati drajvere za zvuk. Radi se o Realtek HD Audio driveru i na Visti koja je prije bila na lapu je bila verzija R 1.63., ja sam skinuo verziju 1.65 za Win XP (jer nama 1.63 za XP), a probao sam i sa 1.89 i .90 i instalacija se (bilo koja) završi bez errora, al nema zvuka. U Device manageru nema žutih upitnika za zvuk. Međutim stavlja mi ga na PCI bus, pa mislim da nije problem u ovim driverima, nego sam pročitao da treba neki patch za UAA bus driver. Skinuo sam taj patch sa HP-ove stranice (sp.32646.exe) instaliraram ga, reboot i instaliram drajvere za zvuk al ne radi (probao više verzija drivera za XP). Dal je možda problem Service Pack 3, jer za ove zakrpe piše da moram najprije instalirati UAA bus driver i Service Pack 2 i tek onda audio drivere. Međutim ja sam instalirao XP sa već zaljepljenim SP3 i neznam dal ga mogu naknadno brisati i instalirati SP2 Zadnje izmijenjeno od: iv@n5. 02.04.2008. u 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
to je najvjerovatnije greska sp3 ( sluzbeno jos nije izasla) -reinst. Win, sa sp2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To je sigurno greška u SP3. Ako staviš XP sa sljepljenim SP2 nećeš imati problema uz uvjet da slijediš redoslijed: prvo stavi vindoze sa SP2, pa MS HD UAA, restart i onda Realtek audio drivere.
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Yup, ja sam samo jednom pogrijesio sa tim famoznim sp3. Isto nije bilo zvuka na lapu. Xp sp2 gore i sve ok.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidim da masa ljudi stavlja taj 'SP3' i onda se pojave ovdje da im nešto ne štima. Ljudi, službeni SP3 NIJE izašao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|