|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Icy Box 2.5" externo kučište i kablovi, savjeti ?!?
Imam Icy Box kučište IB-250U, sa njime dolaze kablovi koji su nekih 1m dugački i to mi je previše. Htio bih neke maks 50cm. Prvo me zanima da li ima negdje za kupiti i da li je netko nabavio i gdje, te USB na mini USB kablove? I još me zanima, koliko je problem i da li bi ga bilo, kada bih original kablove prerezao na dovoljnu dužinu i sve polemio, izolirao? Koliko žica ima unutra i da li su rasličite boje, da nebi kasnije bilo problema oko mješanja itd... Unutra je WD800BEVE 80GB IDE disk, i na nekim kompovima mi treba taj dodatni kabel za napajanje a na nekim ne :-/, tak da mi trebaju oba kabela. E sad, ako ima za kupiti negdje data kabel to bi bilo super, druga opcija je rezanje, šta preporučate ? Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
usb interfejs ne muce em zracenja tak da rezanje dolazi u obzir. ali mislim da bi takvih kracih kabela trebalo biti za kupit. ako nis drugo ima onaj usb komplet u metrou u kojem dolazi kabel na uvlacenje i hrpa konektora... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
vidjet ću, tražim okolo pa možda i naletim na nešta. hvala za tip o EM zračenju... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|