|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
24" monitor do 4000kn
Evo kako naslov kaze zanima me koji bi 24" LCD do 4000kn bio najbolji za kupit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Trenutno ne postoji dobar 24" LCD monitor za do 4000kn. Odabir najmanje loseg u hrpi losih mi se cini kao pisanje u vjetar, narocito kad se radi o 4000kn; što i nije tako malo novaca. Ne bih preporucio kupovanje 24" TN LCDa. Ako 24" onda xVA i IPS (cca 5000kn+). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Taj Xerox je sve samo ne dobar monitor ![]() Imao sam prilike raditi na njemu i monitor je tek prosjek ak one i ispod prosjeka ergonomija -> 0 kvaliteta prikaza -> srednja žalost tekst je nekako mutan, vidljivi kut očajan jedino valja za gledat filmove no nekima bi problem mogao biti što je glossy jedini + je ta dijagonala i cijena no da je to dobar monitor za te pare - daleko od toga najbolje ti je pogledat monitore Philips 240BW8EB nije loš, ima dobru bazu i da se dobro podesit, a slika je dosta dobra baci oko i na Samsung 245B
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
iskreno, radije skupljaj jos malo love pa si kupi nekaj boljega. riskirao sam vise novaca i kupio si benq 241w i to je to.topla preporuka. nema greske. eto, ako mozes, marljivo jos stedi pa si uzmi pravu stvar.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
dobro ti ljudi govore skupi jos novaca i kupi si nesto postenog monitora tipa HP2465 ili Dell 2408 ili tako nesto... ako dodatne novce nemozes imat nikako na raspolaganju ja bi na tvom mjestu rađe isao na 20" sa S-IPS marticom nego neki 24" sa sugavim TN panelom |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
naso sam dell 2408WFP za 5300 kn pa mozda uspijem nategnut buđet ![]() |
![]() |
![]() |
|
|