|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Driveri za geforce 5200...
ovako, na pocetku su mi windowsi instalirali neke njihove (microsoftove) drivere za moju graficku.... 60 fps u unreal tournamentu.... skinem najnovije drivere sa nvidijine stranice....20 fps na istim postavkama, najdem na netu starije drivere 91.31 stavim i njih....50 fps na istim postavkama..... u nvidijinim driverima image settings stavljen na high performance... pitanje se namece samo od sebe... zar microsoft zna napraviti drivere bolje od nvidije za svoju graficku???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ne, nVidija nije zainteresirana za optimizaciju drivera za tako stare graficke. koristi neku staru verziju nVidije ili Omege i to je to. nove graficke= novi driveri, stare graficke=stari driveri |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a da se ne spominje kako nekada znaju sjebati podrsku u novim verzijama, sjecam se jos dok sam furao mx440, odjednom su izbacili onu soft emulaciju vertex shadera iz drivera novijih od tamo negdje 50 ili tako nekako i igre koje si prije mogao igrati odjednom vise nisu radile...a ti razmisljaj zasto i onda od muke sto nista ne shvacas kupi novu karticu ![]() pola threadova oko problema s driverima ne bi postojalo da se ljudi drze toga da ne stavljaju stalno nove drivere za par generacija stare graficke. btw, zole - nije ms napisao one drivere sto su u win integrirani. mislis da nemaju pametnijeg posla nego praviti drivere za proizvodjace hardvera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a s njima nema tvouta ni ostalih opcija koje bi mu mogle zatrebati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|