|
![]() |
#1 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Taj legendarni DSL
Poslat ću negdje ove iz ht-a tj. istog sranja t-com-a Poslao ja njima upit kada bi mi omogučili priključenje na dsl jer sam kod njih već potpisao ugovor za priključenje kada bude moguće a oni meni odgovor : "vaš broj je zakazan za priključenje za 3 kvartal 2005 godine" ![]() a 200 metara dalje ljudi lijepo voze pa dsl-u već pola godine
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ista stvar i kod mene GAHA pobit gamad |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
postoji "revolucionarna" tehnologija zvana WLAN, i udri... dovuci si DSL bezicno doma i surfaj... a racune podjeli sa vlasnikom DSL linije... moze se fino napraviti mali server koji ce raditi byte counting koliko je koji user potrosio MB tako da oko obracuna nema lazi nema prevare
![]() |
#4 |
Premium
|
Hmm.....ja u ponedjeljak idem dostaviti zahtjev za dsl pod uvjetom da mi dođe prije isteka akcije.Rekli su da uvode poslije 1.12. Malo sam kalkulirao i ispada da mi nije toliko neisplativ, silujem ga 3 mjeseca a onda surfam normalno, do 400 kn mjesečno ili tako nešto. Eto, napokon se (čini se) odmičem od 56k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
možeš osobno predati zahtjev samo ako telefon glasi na tebe, jednostavnije ti je isprintati zahtjev , ispuniti i faxirati, onda ih ne zanima ko je vlasnik telefona ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo ja sam ceko gamad da mi donesu 45 dana, 38 dana nazovem i kazu da nisam opce poslo zatjev, prvo se malo derem, pa mi kazu da je nepotpun bio, ja kazem da su me zvaili da sma im poslo ostatak, nakraju izgleda da su zagubili i slao sam sve ispocetka, sad evo malo uzivam iako nije da sam too happy ![]()
![]() |
#8 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Netko je bilo postao da je 3 mjeseca besplatno laž, kad ispuniš određeni promet , bastardi ti uredno naplačuju promet koji napraviš
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
neki opet pretjeruju nisu ipak takvi gadovi ali su gamad neviđena...
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
:clap: :clap: :clap:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
O čemu vi pričate?:confused: :confused: Ja sam u prvom mjesecu flata skinuo cca 20gb,a u drugom nešto manje i nitko mi nije naplatio nikakv dodatni promet Znam da su u T-com banda ali baš tolika ne vjerujem.
![]() |
#13 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Evo upravo su mi ga spojili ![]() ![]() ![]() Al za sad ga jos uvijek gledam , cekam 01/12.. Lijepi siemens ethernet modem
__________________ |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Nisi me razumio. Naime, napišu ti cijenu koliko to sve košta, pa kasnije na istom papiru oduzimaju i sve skupa ispadne nekih 150-ak kuna. Mogli su jednostavno stavit stavku pretplate i 0kn prometa, ali njima se filozofira.
![]() |
#20 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|