Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.05.2008., 13:54   #1
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Iskustva sa Logitech EX90

Budući da kupujem neki bežični set miš + keyboard do nekih 200 kn našao sam ovaj set i čini mi se ko neki best buy za tu cijenu. Zanima me koja su vaša iskustva s njim? Najvažniji podaci su mi domet / trajanje baterija...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2008., 14:07   #2
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Ima mi sestra taj (kupio sam joj za rođendan) i mogu ti reć da je za tu cijenu vrhunski!

Nagleda sam se kod prijatelja onih jeftinih setova i ovaj je sasvim druga dimenzija. Miš nema rezoluciju i odziv kao ožičani miševi, ali radi posa, i kad se pravilno podesi i zaboravi se da je bežični (mislim na pokret i fluidnost kursora, te odziv). Baterije u mišu traju dosta dugo, oko 4 mjeseca mislim, ali ona ipak ne koristi računalo baš pretjerano, pa ako si često na netu i sl. sigurno će brže otić. Tipkovnica drži još iste odkad je kupljena (prošle godine u početkom 10. miseca).
Tipke na tipkovnici nisu baš nešto najbajnije ali radi bez ikakve greške, samo feedback kad se pritisne tipka odaje nekako jeftinu izvedbu.

Domet tipkovnice ti je oko 3 do 5 metra, a miša od 1.5 do 3 ovisi. Na 1.5 metar će ti radit kao na stolu, a na 3 će ti malo zastajkivat ili neće radit uopće.

Ja isto dijelim tvoje mišljenje da je best buy, jer trust, chicony, labtec i slični modeli približne te cijene su KATASTROFA!
Roso je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.05.2008., 15:04   #3
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
To majstore, to me upravo zanimalo. Nisam mogao ne vidjeti tako nisku cijenu a logitech... Keyboard bude mi za neki chat iz kreveta i za amarok / totem i tu i tamo na neki NFS / TBS / RPG iz kreveta, znači nezahtjevna primjena. Ugodno me iznenadila tvoja tvrdnja da baterije drže 4 mjeseca...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno