|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Iskustva sa Logitech EX90
Budući da kupujem neki bežični set miš + keyboard do nekih 200 kn našao sam ovaj set i čini mi se ko neki best buy za tu cijenu. Zanima me koja su vaša iskustva s njim? Najvažniji podaci su mi domet / trajanje baterija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ima mi sestra taj (kupio sam joj za rođendan) i mogu ti reć da je za tu cijenu vrhunski! Nagleda sam se kod prijatelja onih jeftinih setova i ovaj je sasvim druga dimenzija. Miš nema rezoluciju i odziv kao ožičani miševi, ali radi posa, i kad se pravilno podesi i zaboravi se da je bežični (mislim na pokret i fluidnost kursora, te odziv). Baterije u mišu traju dosta dugo, oko 4 mjeseca mislim, ali ona ipak ne koristi računalo baš pretjerano, pa ako si često na netu i sl. sigurno će brže otić. Tipkovnica drži još iste odkad je kupljena (prošle godine u početkom 10. miseca). Tipke na tipkovnici nisu baš nešto najbajnije ali radi bez ikakve greške, samo feedback kad se pritisne tipka odaje nekako jeftinu izvedbu. Domet tipkovnice ti je oko 3 do 5 metra, a miša od 1.5 do 3 ovisi. Na 1.5 metar će ti radit kao na stolu, a na 3 će ti malo zastajkivat ili neće radit uopće. Ja isto dijelim tvoje mišljenje da je best buy, jer trust, chicony, labtec i slični modeli približne te cijene su KATASTROFA! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
To majstore, to me upravo zanimalo. Nisam mogao ne vidjeti tako nisku cijenu a logitech... Keyboard bude mi za neki chat iz kreveta i za amarok / totem i tu i tamo na neki NFS / TBS / RPG iz kreveta, znači nezahtjevna primjena. Ugodno me iznenadila tvoja tvrdnja da baterije drže 4 mjeseca... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|