|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
After Effects problem/pitanje
Naime, naišao sam na jedan problemčić koji me muči... Nadam se da ima netko tko radi u AE-u i tko će mi znati pomoći. Radi se o kraticama. Trebam kraticu za Time Set In/Out, tj ja znam da je kratica za to Left/Right Square Bracket (uglata zagrada, [ ] ) ali ne znam kako ju upotrijebiti. Fora je u tome, da je meni na tipkovnici otisnuta na slovima F i G, ali kad ja u AE-u stišćem ta slova ništa se ne događa, jer su očito to kratice za nešto drugo. Pretpostavljam da je fora u tome što imam hrvatsku tipkovnicu, tj postavke, jer sam imao isti problem sa "tild" tipkom, čiju sam definiciju morao mjenjati u text fileu u kojem su definirani shortcuti, ali s ovim imam problem.. Možda ne tražim dobro na pipkovnici i nisam skužio gdje je taj Square bracket, pa bi molio nekoga tko radi u AE-u da mi pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Cek, pa jel stisces AltGr (desni) + F/G?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, i ne reagira...ma fora je u tome što je to kratica za uglatu zagradu, ali ne reagira na hrv tipkovnici u AE-u, a i ne može reagirati jer će mi trabati i ona kratica za Alt+[ (a ovako bi to izgledalo kao Alt+Alt Gr+[, što je nemoguće).. Ali nema veze, može lock na topic jer izgleda da nema kruha to raditi sa hrv tipkovnicom...problem sam rješio tako da svaki put kad idem radit u AE-u prebacim na Engl. tipkovnicu i tako sve šljaka... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|