|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Preporuka programa za radi sa video zapisima
Ovako imam jedno pitanje koje se odnosi na video zapise i rad sa istima. Naime trebao bih 2 programa ili ako postoji 1 koji obavlja oba zadatka koji su meni potrebni... Prvi je rezanje tj. izrezivanje video zapisa dakle micanje nepotrebnih djelova te spremanje ociscenog na hard te u isti ili razliciti format(ok ovo sa formatom i nije toliko bitno) te ako postoji program koji video zapis pretvara u framove dakle slicice i da se moze odabrati zeljena slika te pohraniti kao .jpg na racunalo dakle da se iz videa napravi slika. Unaprijed hvala svima na iskazanoj pomoci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Sony Vegas VirtualDub
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Za rezanje .avi-a VirtualDub, za rezanje .mpg-ova VirtualDubMPEG ili MPEG Streamclip. Pohranjivanje frame-ova mozes preko BS playera (drito u .jpg).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
skinuo sam ova dva navedena prva a preko bs playera jel ti se da mrvicu pojasnit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|