Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.04.2008., 01:18   #1
MadManBD
Premium
Moj komp

MadManBD's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
tcom i slanje racuna nakon prelaska na optimu

Nadam se da ima neko ovdje ko ce znati odgovoriti,

12 mjesec 2007 ugovor poslan optimi o prelasku sa tcom mreze na optima mrezu, znaci kompletno micanje s tcoma

- 09.01.2008 - tcom gasi telefon i internet mi u kuci
- 10.01.2008 - optima spojila telefon na svoju mrezu
- 14.01.2008 - tehnicar optime donosi telsey modem i spojen sam na net preko optime.

Znaci nemam nikakve vise veze s tcomom.

10.2. dolazi racun od tcoma i optime, tcom nesto sitno sto se napravilo razgovora do 09.01, i racun od optime, obadvoje uredno placeno.

10.3. dolazi racun od optime i od tcoma (za drugi mjesec), tcomov racun od 140kuna za flatrate, stari naravno ignoriro racun i stavio ga sa strane.
10.4. dolazi jos jedan racun od tcoma (za treci mjesec) od 99 kuna, takodjer za flatrate.

Zvao sam tcom i oni meni kazu da ja te racune moram platit, jer kao ja nisam ukinuo uslugu kod njih i da sam se mogo spajat i dalje, kako sam se mogo spajat ako sam na optimi koja je anex A?? Zovem optimu i govori mi zena da nista ne placam da sve postoji crno na bijelo i da nemaju osnove tcom naplacivat nista.

Otiso sam u tcom centar (ovo je bilo pocetnom 4 mjeseca), rekao kakvi ovo racuni kakva muljaza, i sve sto mi su mi rekli je podnesi zalbu i neko ce ti se javit, naravno niko se ne javlja. Tad sam i ukinuo taj account tamo da ne salju jebene racune vise.

Prekjucer mi je doslo upozorenje da ce tcom iskopcat liniju ( ??? kakvu liniju na optimi sam, kakve veze imam s tcomom??? )

Starome je puko zivac, u ponedjeljak im ide jebat mater u tcom centar, bit ce svasta, placa je mala, para za placat racune jer tcom/optima nisu ugasili taj account se nema.

Sta napraviti, dali imaju oni (tcom) osnove traziti te pare, i sta mogu napraviti tj dali mogu ugasiti mi telefon/net na 30 dana ako ne platimo?

Sry na poduzem postu al hitno mi je, hvala unaprijed!
MadManBD je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2008., 02:26   #2
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
ajde mi objasni kak ce ti tcom ugasit optimu???? naravno da su to gluposti,samo ignoriraj
MAHER je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.04.2008., 02:31   #3
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Opet stvar neinformiranosti...

To je kriva Optima što ne informira svoje nove korisnike. Da, oni otkažu priključak kod t-coma, ali korisnik mora odjaviti svoju pretplatu što oni ne rade automatski. Problem je šta ne informiraju svoje korisnike da to moraju napraviti.
Staro 20.04.2008., 02:39   #4
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
ma dobro odjavit ce mu tcom sam kada ne plati par racuna,a naravno da mu ne mogu iskljucit njegov telefon i net koji idu preko optime

inace nisam znao da odjave samo pola price
MAHER je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2008., 02:48   #5
Dodos
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Ja sam isto nakon prelaska na Optimu sa T-Com-a nastavio dobivati račune za maxadsl. Dva računa sam platio, te onda i raskinuo ugovor za maxadsl. Nakon toga sam T-Com-u poslao faksom žalbu, te sam dobio povrat novca koji sam uplatio za ova dva računa.
Dodos je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2008., 09:38   #6
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Ignoriraj i ne placaj nis
I meni su stizali, zali boze papira i postarine. Nazvao sam ih, ista prica "bla, bla trebate odjaviti account bla, bla ", ja njima "ba, bla evo vam tamo Optime pa se s njima natezite bla, bla ali o mene necete vidjeti ni lipe, samo probajte petljati po liniji, tuzit cu vas uzduz i poprijeko bla, bla " I tako su oni meni poslali par opomena, ja njima svaki puta srednji prst i prestali su. Love u mutnom, valjda su svjesni da im korisnici odlaze konkurenciji pa pokusavaju maksimalno zagorcati zivot. To je firma navikla da su bog i batina, da odlucuju o svemu i da im ljudi placaju bez pogovora svaki racun koji posalju. "Plati pa se zali"-malo morgen, da ne bi slucajno. Nemaju vise nista sa tvojom linijom, ni pravno ni fizicki. E sad je stvar na tebi da odlucis sta ces napraviti

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2008., 10:31   #7
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Meni je isti šit bio za Prelazak na AMis ,odi osobno tam i odjavi se (iz nekog razloga navodno nemožeš prek neta bar su meni tak rekli) + morat ćeš platit svaki mjesec koji si na T scumu, makar odjavio 1.5 moraš platit cijeli 5 mjesec ...lihvari as usual
Staro 20.04.2008., 11:06   #8
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
ma nema nikakve veze što će t-com nešto odjaviti sam ili "iskopčati" nepostojeću liniju. problem je što t-com (kao i bilo koji drugi poslovni subjekt) jednom kad izda račun, taj račun mora i naplatiti, ili ima knjigovodstvene probleme. nije baš da se može reći "ovi nam neće platiti, pa ćemo ignorirati račun". oni u tom slučaju moraju tužiti, a to je jedna od onih tužbi koje se prije nego što uopće počneš pisati žalbu automatski pojave kao administrativna zabrana na plaći. stoga, ako ne želiš platiti račune (koji jesu đubretarski izdani i poslani na prijevaru), moraš im uložiti službeno žalbu. dakle, izderavanje na službenike u t-comu i bilo kakvi cirkusi ti neće pomoći i neće biti uvaženi. jedino što može pomoći je odlazak u njihovu poslovnicu u kojoj se podnose žalbe (ne sjećam se više koja je to...) i podnošenje žalbe. na taj način će oni znati da se žališ i kada budu provjeravali jesi li se žalio (obično prije tužbe), stati će i provjeriti o čemu je riječ i vjerojatno neće direktno tužiti nego će provjeriti i sa tvojim starim. isto tako, ukoliko oni i idu na tužbu, imati ćeš jasan papirnati dokaz prilikom ulaganja žalbe, tako da se cijeli proces malo usporava i komplicira, pa će oni razmisliti žele li tužiti i riskirati da sudac zaključi da je račun izdan na prijevaru.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno