|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
tcom i slanje racuna nakon prelaska na optimu
Nadam se da ima neko ovdje ko ce znati odgovoriti, 12 mjesec 2007 ugovor poslan optimi o prelasku sa tcom mreze na optima mrezu, znaci kompletno micanje s tcoma - 09.01.2008 - tcom gasi telefon i internet mi u kuci - 10.01.2008 - optima spojila telefon na svoju mrezu - 14.01.2008 - tehnicar optime donosi telsey modem i spojen sam na net preko optime. Znaci nemam nikakve vise veze s tcomom. 10.2. dolazi racun od tcoma i optime, tcom nesto sitno sto se napravilo razgovora do 09.01, i racun od optime, obadvoje uredno placeno. 10.3. dolazi racun od optime i od tcoma (za drugi mjesec), tcomov racun od 140kuna za flatrate, stari naravno ignoriro racun i stavio ga sa strane. 10.4. dolazi jos jedan racun od tcoma (za treci mjesec) od 99 kuna, takodjer za flatrate. Zvao sam tcom i oni meni kazu da ja te racune moram platit, jer kao ja nisam ukinuo uslugu kod njih i da sam se mogo spajat i dalje, kako sam se mogo spajat ako sam na optimi koja je anex A?? Zovem optimu i govori mi zena da nista ne placam da sve postoji crno na bijelo i da nemaju osnove tcom naplacivat nista. Otiso sam u tcom centar (ovo je bilo pocetnom 4 mjeseca), rekao kakvi ovo racuni kakva muljaza, i sve sto mi su mi rekli je podnesi zalbu i neko ce ti se javit, naravno niko se ne javlja. Tad sam i ukinuo taj account tamo da ne salju jebene racune vise. Prekjucer mi je doslo upozorenje da ce tcom iskopcat liniju ( ??? kakvu liniju na optimi sam, kakve veze imam s tcomom??? ) Starome je puko zivac, u ponedjeljak im ide jebat mater u tcom centar, bit ce svasta, placa je mala, para za placat racune jer tcom/optima nisu ugasili taj account se nema. Sta napraviti, dali imaju oni (tcom) osnove traziti te pare, i sta mogu napraviti tj dali mogu ugasiti mi telefon/net na 30 dana ako ne platimo? Sry na poduzem postu al hitno mi je, hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ajde mi objasni kak ce ti tcom ugasit optimu???? naravno da su to gluposti,samo ignoriraj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Opet stvar neinformiranosti... To je kriva Optima što ne informira svoje nove korisnike. Da, oni otkažu priključak kod t-coma, ali korisnik mora odjaviti svoju pretplatu što oni ne rade automatski. Problem je šta ne informiraju svoje korisnike da to moraju napraviti.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam isto nakon prelaska na Optimu sa T-Com-a nastavio dobivati račune za maxadsl. Dva računa sam platio, te onda i raskinuo ugovor za maxadsl. Nakon toga sam T-Com-u poslao faksom žalbu, te sam dobio povrat novca koji sam uplatio za ova dva računa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ignoriraj i ne placaj nis I meni su stizali, zali boze papira i postarine. Nazvao sam ih, ista prica "bla, bla trebate odjaviti account bla, bla ", ja njima "ba, bla evo vam tamo Optime pa se s njima natezite bla, bla ali o mene necete vidjeti ni lipe, samo probajte petljati po liniji, tuzit cu vas uzduz i poprijeko bla, bla " I tako su oni meni poslali par opomena, ja njima svaki puta srednji prst ![]()
![]() |
#7 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni je isti šit bio za Prelazak na AMis ,odi osobno tam i odjavi se (iz nekog razloga navodno nemožeš prek neta bar su meni tak rekli) + morat ćeš platit svaki mjesec koji si na T scumu, makar odjavio 1.5 moraš platit cijeli 5 mjesec ...lihvari as usual
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ma nema nikakve veze što će t-com nešto odjaviti sam ili "iskopčati" nepostojeću liniju. problem je što t-com (kao i bilo koji drugi poslovni subjekt) jednom kad izda račun, taj račun mora i naplatiti, ili ima knjigovodstvene probleme. nije baš da se može reći "ovi nam neće platiti, pa ćemo ignorirati račun". oni u tom slučaju moraju tužiti, a to je jedna od onih tužbi koje se prije nego što uopće počneš pisati žalbu automatski pojave kao administrativna zabrana na plaći. stoga, ako ne želiš platiti račune (koji jesu đubretarski izdani i poslani na prijevaru), moraš im uložiti službeno žalbu. dakle, izderavanje na službenike u t-comu i bilo kakvi cirkusi ti neće pomoći i neće biti uvaženi. jedino što može pomoći je odlazak u njihovu poslovnicu u kojoj se podnose žalbe (ne sjećam se više koja je to...) i podnošenje žalbe. na taj način će oni znati da se žališ i kada budu provjeravali jesi li se žalio (obično prije tužbe), stati će i provjeriti o čemu je riječ i vjerojatno neće direktno tužiti nego će provjeriti i sa tvojim starim. isto tako, ukoliko oni i idu na tužbu, imati ćeš jasan papirnati dokaz prilikom ulaganja žalbe, tako da se cijeli proces malo usporava i komplicira, pa će oni razmisliti žele li tužiti i riskirati da sudac zaključi da je račun izdan na prijevaru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|