|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ASRock A780GMH/128MB - Test novog BIOS-a
Pozdrav ljudi! Evo zalio sam se Asrocku za cold boot problem i poslali su mi novi bios za testiranje ![]() Problem je u tome sto se mora koristiti njihov utility za DOS flashanje, a ja nemam floppy disk niti mogu bootat s USBa od novog biosa (uopce ga nema u boot opcijama u BIOSu i to je to). Zanima me hoce li se koja dobra dusa s ovom plocom pozabaviti time? To je za dobrobit covjecanstva ljudi ![]() U biti, mozda bi mogao nekako napravit bootabilni cdrom i odande sfleshat maticnu, tako sam nesto prije radio al sad ne znam gdje i kak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
nema potrebe, odes na ami stranice, skines njihov win flash i flashas iz windoza. Btw. koliko dugo im je trebalo da reagiraju od kad si se zalio? Sve mi se vise pocinju svidjati kao firma Zadnje izmijenjeno od: McG. 02.09.2009. u 14:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Jedno tjedan dana im je trebalo, ja sam mislio da se uopce nece javit kad ono, jave se i u attachmentu novi bios ![]() Ako tko hoce mogu ga uploadat ovdje EDIT: evo ga, http://www.megaupload.com/?d=YKDM5UYT |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma rekao mi jesi, ja sam pogledao i nije. ![]() Ma u biti možda i je, nije više ni važno :P Uglavnom, napravio sam boot dvd, flashnuo ovaj novi bios i nema više cold boot problema ![]() Nisam se htio zajebavat s AMIjevim programima jer ako sam oko nečeg paranoičan onda je to flashanje BIOSa, užasno mi je mrsko al eto, isplatilo se (prema preliminarnim testovima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|