|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Molim pomoc - Vista i Siemens Gigaset SE555
Molila bih sve voljne ljude da mi pomognu oko mog malog problema - upravo sam u procesu nabavljanja novog stolnog racunala sa Vistom Home Premium; imam Siemensov modem Gigaset SE555 WLAN dsl i posto sam poprilicno neuka kad se radi o povezivanju na Internet, bojim se moguce nekompatibilnosti i drugih problema koji se mogu javiti. Citala sam nesto o toj temi, ali nisam bas previse razumijela procitano - uglavnom, da li postoje neki problemi sa kompatibilnoscu, ili je princip isti kao kod XP (prati upute i sve ce bit ok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
SE555 je router - koji ne zahtjeva nikakve drivere. Jedina briga ti moze biti da ti LAN ili WLAN kartica nije kompatibilna sa Vistom, sto je tesko moguce. ukratko, nema problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Uglavnom, treba se isključiti ovan IPv6 i ostalo je sve kao na XP-u. Ako koristiš sve kaj si dobila sa SE555 (a uz njega je dolazio i onaj USB Gigaset adapter 108), sve radi na Visti. Za SE, kako je Dule rekao, drivere ne trebaš, a za USB adapter od Siemensa trebaš drivere koje podržava Vistu (v2.0.2.5).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|