|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
privremeno rješenje?
Da li je moguće ovaj stroj osposobiti tak da se klinci na njemu mogu igrati dok ne skupim novce za novi? Bolja grafička (koja) i još memorije (koliko i koja), vjerojatno? Procesor: Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133)
Matična ploča: Intel Silver Reef D845PESV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio) Chipset: Intel Brookdale i845PE Sistemska memorija :256 MB (PC2700 DDR SDRAM) BIOS: AMI (03/17/03) Grafička kartica: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro Da li je moguće ovaj stroj osposobiti tak da se klinci na njemu mogu igrati dok ne skupim novce za novi? Bolja grafička (koja) i još memorije (koliko i koja), vjerojatno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Postoji masa starijih igara na kojima se klinci mogu igrati na tom stroju bez problema ![]() Samo navedi tu koji tip igara bi igrali i naci ce se dosta ljudi koji su gubili dane i noci na starijim igrama koje nisu nimalo losije od ovih danasnjih,vecinom je samo graficki prikaz bolji,ali gameplay je kod mase starijih igara dosta bolji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ovaj ram samo stavim u drugi utor ili moram izvaditi staru pločicu i ostaviti samo ovih 512? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
_HZTK_
Datum registracije: Mar 2007
|
ya-sam-ya@ nije mi jesno odakle stavljaš čovjeku pc133 ram kad on sada u kompu ima ddr. Mislim da njegova ploča ne podržava Sdram (pc133). DDR i PC133 ne mogu raditi zajedno. Uzmi ddr memoriju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne samo da ne podrzava sdr nego nije ni jedna od onih combo ploca za ddr i sdr ![]() a sto se tice ddr-a radije neka ga potrazi na trznici, novi u trgovinama je prilicno skup. pogotovo s obzirom da se radi o ulaganju privremenu konfu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Citiraj:
Ono da se ne slažu rami je točno i poslušaj ih... Zbunilo me ovo: 2700 DDR SDRAM Zadnje izmijenjeno od: McG. 27.03.2008. u 14:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
Vidio sam: Apacer 512, DDR, 400MHz 99 kuna Kingmax 512, DDR, 400MHz 112 kuna E sad dal da uzmem Apacer ili Kingmax, 2x512 ili 1x1Gb? A jel grafička VGA ATI Radeon X1650, 256 Mb DDR2, 128 bit, AGP 8x OK? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
uzmi jednu plocicu od gige. Grafa je ok |
![]() |
![]() |
|