|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Savjet - dvd rekorder?
1. Ko bi mi mogao preporučiti neki dvd rekorder trenutno na našem tržištu u rasponu cijene od cca 1500 - 2000 kuna al da mi čita sve živo (tu mislim na avi, mpeg, wma, itd), da čita i titlove od divxa. 2. Šta je još vrlo bitno na šta treba obratit pažnju kod dvd rekordera? 3. Stari mi ima sonyev dvd player, ne čita mu ni avi, ni mpeg, nego fileove s nastavkom .divx - o čemu se tu zapravo radi? hvala, bog |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
3. o starom softveru
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Imao sony, i jos par kolega svi redom pocrkali tako da stvarno vise nebih sony u zivotu sada sam radi zene kupio samsung jer ona snima razne gluposti pa za njega mogu reci ad je skroz ok. naravno za sumu koju kosta.
![]() |
#6 |
Malac
Datum registracije: Jun 2003
|
Apsolutno preporucam Sonya. A te price o kvarenju su smijesne. Moze ti se pokvariti Pioneer, a moze ti Vivax raditi 15 godina bez kvara, ovisi cisto kakve si srece. Sony nudi 2 godine garancije, i stvarno su smijesne ove rekla-kazala. Ovo sto si rekao da Sony ne svira ovo i ono? To je bila situacija sa svim brand nameovima, od Toshibe, Pannya, pa do Sony, samsunga i ostalih. Najkasnije su implementirali podrsku za mp3, pa jos kasnije i divx. Ali danas svi oni rade bez problema. Imam 2 dvd-a i dvd rekorder od sony-a i nikad ali nikad nikakvih problema. Cita sve zivo, i izgrebane i iskopirane, i noname medije, i divxe, i titlove. Meni od Sonya je svugdje (osim ocigledno kod nas) poznat po user friendly koristenju. I opcenito, zadnja serija Sony dvd rekordera je proglasena u par vanjskih casopisa i dvd rekorderom godine 2007. Panny i Pioneer imaju takodjer odlicne modele, no Pioneer je malo preskup. I stvarno je bezveze pisat, ja sam cul od Stefa i Franca da je ta marka takva i takva i nikad vise u zivotu! Da se vratim na stvar. Uzmi Panny EH57, ili Sony HX750 ako nadjes za tu cijenu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|