|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Prastari mis,moze li se jos pronaci,pomoc?
Pozdrav svima Evo trebam malu pomoc.Nije bas za mene direktno vec za jednog straijeg gospodina.Naime pokvario mu se mis,a prastari je jer dzek kojim se spaja na racunalo nije ni usb,niti poput onog za tipkovnice vec onaj tip kako su nekad imali gamepade-vi.Model je genius,ali mislim da to mozda i nije toliko ni bitno.Mene zanima ima li sanse da se pronade neki takav mis,upotrebljavan ali da radi? Jer sumnjam da se moze naci novi s takvim prikljuckom?hm il se varam? ako netko nesto zna il moze pomoci savjetom bila bih vrlo zhvalna,samo molim nemojte tipa; nek covjek kupi novi komp Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hmm ako me pamcenje sluzi radi se o com 1 misu e pa jedino da nades neki pretvarac sa ps2 u com1 i to je to... kupit takav mis jakoo tesko.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
taj prikljucak se zove ps/2 i naravno da se moze kupiti jos takvih miseva ![]() http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi edit: uff ispricavam se na ovoj totalnoj gluposti. to je tak kad radis 100 stvari odjednom ![]() Zadnje izmijenjeno od: SilentException. 23.03.2008. u 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Covjece, jel ti citas sta se pise u threadu? NE radi se o PS2 misu, vec kao sto je jurbAs napisao, radi se o misu sa COM prikljuckom (ili ti serijskim portom). Takve miseve ces danas vrlo tesko naci, gotovo nemoguce, pogledaj na trznici da li je neko stavio medju prastarim komponentama... Mozda cak i ja imam nekog viska, morao bih prekopati zalihe... @jurbAs -konverter o kome govoris imam ja i to 2 komada, ni sa jednim ps/2 misem koji sam probao ne rade, i inace ti konverteri su jako izbirljivi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Sto ta ploca stvarno nema ps2 za misa?? Wow, stvarno muzejski primjerak. Ima u vemilu adapter za spajanje ps2 misa na com port, iako pitanje je kako ce to raditi u praksi. Mozda bi najjednostavnije bilo kupiti pci usb kontroler i usb misa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]() Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Samo me cudi da je tako stari komp jos u upotrebi, ja imam na ormaru jednu socket 370 AT plocu (znaci bez ps2), a vec tada u doba PII su takve ploce lagano odlazile u povijest. Ne mora kontroler nuzno raditi u 2.0 modu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
imam jednu charry tipkovnicu takvu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Hvala svima na odgovorima i smjernicama a ako netko slucajno pronade takav prastari mis slobodno mi javi,iako cu pokusati i s connectorom.A svakako cu i svratiti do gospodina da pogledam njegov komp.Naime on radi samnom pa mi se obratio za pomoc jer njemu komp sluzi za sporteke stranice te pracenje raznih sportskih rezultata. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
@Paxton na istoj konfi gdje je i usb isprobavan, ps2 na com adapter radio s 3 razlicita misa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Odkad China sve štanca "na kile" nitko ne koristi lemilo? Ovako spoji adapter i možeš spojit bilo koji "aktualni" PS2 miš: PS/2 to Serial Mouse Adapter Ako je lemljenje po PS2 konektoru pre-sitno onda uzmi gotovi PS2 produžni, precvikaj i zalemi na 9D ženski konektor (ovdje je razmak dovoljan i za one bez prakse). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|