Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.02.2007., 00:39   #1
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Dell prijenosnici, omjer kvaliteta/cijena/dizajn?

gledamo ja i cura neki dan u vemilu Dell laptope, i definitivno su najljepši od sviju izloženih, pogotovo oni modeli sa bijelim rubom, i svijetlo srebrenim poklopcem..

kakvi su općenito dell laptopi, kakve su kvalitete, s kim u rangu, kakva je podrška, vaša iskustva...

tnx..
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2007., 11:52   #2
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
zar nitko nema nikakvog iskustva o Dell prijenosnicima?
Gabre je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.02.2007., 14:20   #3
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Frend mi ima jedan Dell wide screen core duo t2300 ,2X 1gb ocz 60gb hdd,GF 7400 ,ne znam tocno koji model. Jako je zadovoljan u radu,s trajanjem baterije ,hladnjenjem i svime. Sve mu radi besprijekorno. Inace je picajzla za laptope pa mu prilicno vjerujem. Cak i kuciste ne pucketa nakon 6 mjeseci koristenja.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2007., 15:33   #4
vodokotlic
Premium
Moj komp

vodokotlic's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Nisam jos cuo nikog da je nezadovoljan Dell-om. Ustvari, najveca im mana ostaje cinjenica da zbog nekog razloga kod nas imaju gotovo duplu cjenu u odnosu na inozemstvo.
Za primjer, slicno konfiguriran Inspirion 640m (a.k.a. E1405) u ve-milu kosta 9400kn a na dell.com webshopu 6500kn (ovaj ima i licencirani XP/Vista home te nesto veci disk).
Naravno, poznata je stvar da je kod nas sve skuplje, ali ovo je stvarno jedan od drasticnih primjera. Tako ako se kupuje dell, bilo bi ga pametno potraziti vani.
vodokotlic je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2007., 17:57   #5
makishon
Premium

makishon's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
sve ok , ali nikako ne mogu "prožvakat" onaj dizajn sa zbijenom tipkovnicom a prostora ima kao u priči i moglo se puno bolje to riješiti, jednostavno neoprostivo bez obzira na sve druge kvalitete - mislim da je IBM rula No1 .
makishon je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2007., 08:59   #6
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor vodokotlic Pregled postova
Nisam jos cuo nikog da je nezadovoljan Dell-om. Ustvari, najveca im mana ostaje cinjenica da zbog nekog razloga kod nas imaju gotovo duplu cjenu u odnosu na inozemstvo.
Za primjer, slicno konfiguriran Inspirion 640m (a.k.a. E1405) u ve-milu kosta 9400kn a na dell.com webshopu 6500kn (ovaj ima i licencirani XP/Vista home te nesto veci disk).
Naravno, poznata je stvar da je kod nas sve skuplje, ali ovo je stvarno jedan od drasticnih primjera. Tako ako se kupuje dell, bilo bi ga pametno potraziti vani.
Ima i nezadovoljnika s Dellom.

A sto se cijena tice, takva je stvar sa svakom opremom, od prijenosnika do automobila. Usporedjivati cijene kod nas i u SAD je meoguce, bespotrebno i samo moze nervirati covjeka.

K tome, obicno cijene u SAD nisu izrazene s poreznom i par drugih sitnica.
Staro 23.02.2007., 13:05   #7
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
da, bez pdv, špediterskih troškova, troškova prilagodbe tipkovnice, valutnih razlika, troškova prevođenja manuala i slično

...tako da je uspoređivanje naših i američkih cijena apsurdno
flare je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2007., 14:06   #8
fios151
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Ja imam DELL Inspirion 1300n i s njim sam zadovoljan, znam da je nezahvalno nesto preporucti , ali moja preporuka za dell-a.
fios151 je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2008., 21:14   #9
maslow
Premium

Datum registracije: Jan 2008
Ja imam Dell Latitude star preko 3 godine.
Još uvijek sam zadovoljan s njim i nemam ga namjeru uskoro mjenati.
Dobbio sam ponudu direktno od uvoznika s više nego prihvatljivim cijenama:

http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=hr&l=en&s=bsd&~ck=bt

Jednom Dell, Dell forever!

Zadnje izmijenjeno od: maslow. 17.03.2008. u 21:57.
maslow je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2008., 21:57   #10
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
dell je nazalost opcenito "poznat" po slabijoj kvaliteti izrade i raznim djecjim bolestima kao recimo mutirajuci touchpad.. situacija se tu definitivno popravlja pogotovo u europi jer nova tvornica u poljskoj radi super, tako da gledaj da je po mogucnosti "made in polland"

ponosni sam vlasnik xps m1530 i stvarno sam prezadovoljan. bomba od laptopa. neke dojmove sam vec napisao u sticky-ju..

ti vjerovatno govoris o dell 1525. bas u petak ga je dobila frendica na poslu i koliko sam se uspio poigrati na njemu, sve je super (isto je made in polland )

preporuka za dell +1
SilentException je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.03.2008., 22:01   #11
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
nisam zadovoljan... d620 vozim svako malo. čak i lenovo new modeli imaju bolju obradu i djeluju solidnije.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2008., 22:20   #12
windfucker
Guest

Dell1525 iz prve ruke sve za pet
  Reply With Quote
Staro 24.03.2008., 12:20   #13
tf5000
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor SilentException Pregled postova
dell je nazalost opcenito "poznat" po slabijoj kvaliteti izrade i raznim djecjim bolestima kao recimo mutirajuci touchpad.. situacija se tu definitivno popravlja pogotovo u europi jer nova tvornica u poljskoj radi super, tako da gledaj da je po mogucnosti "made in polland"

ponosni sam vlasnik xps m1530 i stvarno sam prezadovoljan. bomba od laptopa. neke dojmove sam vec napisao u sticky-ju..

ti vjerovatno govoris o dell 1525. bas u petak ga je dobila frendica na poslu i koliko sam se uspio poigrati na njemu, sve je super (isto je made in polland )

preporuka za dell +1
U potpunosti se slažem sa svime što si rekao u vezi sa Dell-om! Od kud si ti nabavio svog 1530 i koju boju si odabrao?
tf5000 je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2008., 13:43   #14
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor tf5000 Pregled postova
Od kud si ti nabavio svog 1530 i koju boju si odabrao?
iz italije, direkt preko zastupnice za dell iz milana. nekako jedva, cekao sam na autorizaciju dosta dugo ali kad je to proslo dosao je poprilicno brzo.. sto je najsmjesnije, uopce ne govorim talijanski javi na pm ako zelis cijelu pricu..

a boja, prvo sam htio crni ali skuzio sam da je "preobican", onda sam na kraju uzeo crveni i super je boja jer je onako "krvava" bas je onak poseban
SilentException je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno