|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Dell prijenosnici, omjer kvaliteta/cijena/dizajn?
gledamo ja i cura neki dan u vemilu Dell laptope, i definitivno su najljepši od sviju izloženih, pogotovo oni modeli sa bijelim rubom, i svijetlo srebrenim poklopcem.. kakvi su općenito dell laptopi, kakve su kvalitete, s kim u rangu, kakva je podrška, vaša iskustva... ![]() tnx.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
zar nitko nema nikakvog iskustva o Dell prijenosnicima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Frend mi ima jedan Dell wide screen core duo t2300 ,2X 1gb ocz 60gb hdd,GF 7400 ,ne znam tocno koji model. Jako je zadovoljan u radu,s trajanjem baterije ,hladnjenjem i svime. Sve mu radi besprijekorno. Inace je picajzla za laptope pa mu prilicno vjerujem. Cak i kuciste ne pucketa nakon 6 mjeseci koristenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Nisam jos cuo nikog da je nezadovoljan Dell-om. Ustvari, najveca im mana ostaje cinjenica da zbog nekog razloga kod nas imaju gotovo duplu cjenu u odnosu na inozemstvo. Za primjer, slicno konfiguriran Inspirion 640m (a.k.a. E1405) u ve-milu kosta 9400kn a na dell.com webshopu 6500kn (ovaj ima i licencirani XP/Vista home te nesto veci disk). Naravno, poznata je stvar da je kod nas sve skuplje, ali ovo je stvarno jedan od drasticnih primjera. Tako ako se kupuje dell, bilo bi ga pametno potraziti vani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
sve ok , ali nikako ne mogu "prožvakat" onaj dizajn sa zbijenom tipkovnicom a prostora ima kao u priči i moglo se puno bolje to riješiti, jednostavno neoprostivo bez obzira na sve druge kvalitete - mislim da je IBM rula No1 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
A sto se cijena tice, takva je stvar sa svakom opremom, od prijenosnika do automobila. Usporedjivati cijene kod nas i u SAD je meoguce, bespotrebno i samo moze nervirati covjeka. ![]() K tome, obicno cijene u SAD nisu izrazene s poreznom i par drugih sitnica. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
da, bez pdv, špediterskih troškova, troškova prilagodbe tipkovnice, valutnih razlika, troškova prevođenja manuala i slično ...tako da je uspoređivanje naših i američkih cijena apsurdno ![]()
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja imam DELL Inspirion 1300n i s njim sam zadovoljan, znam da je nezahvalno nesto preporucti , ali moja preporuka za dell-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja imam Dell Latitude star preko 3 godine. Još uvijek sam zadovoljan s njim i nemam ga namjeru uskoro mjenati. Dobbio sam ponudu direktno od uvoznika s više nego prihvatljivim cijenama: http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=hr&l=en&s=bsd&~ck=bt Jednom Dell, Dell forever! Zadnje izmijenjeno od: maslow. 17.03.2008. u 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
dell je nazalost opcenito "poznat" po slabijoj kvaliteti izrade i raznim djecjim bolestima kao recimo mutirajuci touchpad.. situacija se tu definitivno popravlja pogotovo u europi jer nova tvornica u poljskoj radi super, tako da gledaj da je po mogucnosti "made in polland" ![]() ponosni sam vlasnik xps m1530 i stvarno sam prezadovoljan. bomba od laptopa. neke dojmove sam vec napisao u sticky-ju.. ti vjerovatno govoris o dell 1525. bas u petak ga je dobila frendica na poslu i koliko sam se uspio poigrati na njemu, sve je super (isto je made in polland ![]() preporuka za dell +1 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
Dell1525 iz prve ruke sve za pet ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
iz italije, direkt preko zastupnice za dell iz milana. nekako jedva, cekao sam na autorizaciju dosta dugo ali kad je to proslo dosao je poprilicno brzo.. sto je najsmjesnije, uopce ne govorim talijanski ![]() a boja, prvo sam htio crni ali skuzio sam da je "preobican", onda sam na kraju uzeo crveni i super je boja jer je onako "krvava" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|