|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Preporuka Help Desk software-a
Daklem trebao bi mi neki help desk software, ili još bolje web aplikacija koja je dovoljno custombilna da si mogu sam složiti kategorije, recimo npr. prema firmama, pa onda prema tipu software etc. In short treba mi aplikacija za kreiranje baze korisnika software-a, te primanje i praćenje upita korisnika odnosno support, stvaranje baze znanja (knowledgebase) - dovoljno fleksibilna da sam mogu složiti kategorije - da ima bazu podataka - da je web bazirana (tipa da radi preko exchange servera) TIA
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
thnx! ![]() skinut ću demo, pa ću isprobat! Nego kad smo već kod supporta, jel zna ko kakav programčić, s kojim se mogu spojiti na korisnikovo računalo, te vidjeti što on i kako radi, te eventualno preuzeti kontrolu nad njegvim računalom. (a da korisnik ništa ne mora instalirati, ili postavljati postavke)
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Definitivno je ovo stvar za tebe. Tvoj program Teamviewer A klijentu postavis TeamViewer QuickSupport (customer module), on ti samo kaze ID i pass kad ga pokrene. Isprobaj obavezno.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|