|
![]() |
#1 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
JPG slika u "binarnu" sliku???
Imam jednu ideju, ali nikako da nađem način da je provedem pa mi treba pomoć. Naime, treba mi neki alat koji bi mi običnu JPG sliku pretvorio u JPG sliku, ali da mi bijelu boju zapiše kao 0, a ostale kao 1, ili barem da kombinacijom stvori takvu sliku. Našao sam skoro savršen konverter, ali problem je u tome što ne mogu za izlaznu sliku zadati veličinu koja mi treba. http://www.text-image.com/convert/
![]() |
#2 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
1. Multi ASCII Art - FREEWARE 2. Magic ASCII Studio - $29.95 3. ASCII Art Generator - $29.95 Dosta? ...tim redom po kvaliteti aplikacije ako se mene pita. No nemoj misliti da je dovoljno importati jpg(bitmap) i stisnuti convert. ASCII art je "art" za sebe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
E hvala ti na ovom. Daj mi samo reci jel se u ovom prvom da ikako podesiti jezik na eng. Ne snalazim se sa španjolskim nikako. Program je vrhunski, ali opcije mu ne kužim do kraja zbog jezika
![]() |
#4 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne moze se koliko ja znam. Ni ja ne kuzim sve, pa koristim i ASCII Art Generator . Ali malo metode pogreske i pokusaja i mislim da nije neka mudrost savladati te komande ako ti se ne kupuje softver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
sutra cu si ubost okvir. 2x1m. Imam inspiraciju za nesto. a tak i tak mi treba nesto da mi malo vuce na umjetnost, a ovo je recimo ''g33k'' brija, pa ono ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|