|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
pomoc: nestala mi rezolucija 1280x1024
Nakon sto sam promjenio maticnu i procesor morao sam formatirati particiju. Instalirao sam win XP sa SP2, sve sredio, graficka je 7900gs pa sam stavio forceware 169.21, drivere od monitora sam instalirao, sve je na svojem mjestu ali nemogu postaviti rezoluciju 1280x1024. Monitor je lg l194wt. Za win. mi nije bitna ali takoder nemam tu rezoluciju kao opciju niti u igrama niti u 3Dmark-u sto mi dosta fali. Neznam u cem je problem, a prije je postojala. Usput imam jedan mali HDD na kojem su samo windowsi i tamo je ta opcija normalno prikazana. Ako iskljucim opciju "hide modes that this monitor cannot display" onda mogu izabrati tu rezoluciju ali je slika dosta mutna pa to nije pozeljno za oci. Molim pomoc. |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Povecaj refresh rate nakon sto stavis 1280x1024, mozda pomogne |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Driveri od monitora su instalirani, napisao sam i u prvom postu. Nema razlike kad refresh rate mjenjam, mutno je svejedno. evo i par slikica: ![]() ![]() ![]() ![]() kao sto se vidi ako mu prisilno stavim rezoluciju 1280x1024, nisam dobio nista jer u aplikacijama se to ne vidi kao opcija EDIT: nevjerojatno ali slika na screenshotevima nije ni malo mutna za razliku od stvarnog stanja na rezi 1280x1024 ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko vidim, to je 19" wide LCD i njegova nativna rezolucija je 1440 x 900 pa bi tako trebao i staviti, a ne 1280 x 1024 ili neku drugu 5:4/4:3 rezoluciju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.03.2008. u 16:18. |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
alat reforce ti forsa koju god oces rezu.
#10 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nijedan LCD ne voli nijednu drugu rezoluciju osim nativne. Manju možeš staviti samo ako imaš 1:1 pixel mapping i ako ti na toj manjoj rezi neće interpolirati sliku preko cijelog ekrana.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|