|
![]() |
#1 |
guts and glory.
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Naslov sve kaže. Frendica mi ima ovu karticu, reinstalirala je Windowse, a zagubila cd sa softwareom. Zna li itko di bi mogao skinuti dotične drivere. Proizvođač je V-GEAR, neka šugava tajvanska firma kojoj službena stranica ne radi. HEEEEEEEEEEELP! Unaprijed hvala. ![]() Zadnje izmijenjeno od: catus69. 22.01.2008. u 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Eh, morah se registrirat radi ovog odgovora... ![]() Mislim da ti prijateljica nece moci skinuti drivere jer kao sto si vidio web proizvodjaca nije funkcionalan, a nema ih bas na netu... Buduci da imam MyTV2 SAP karticu, vjerujem da bi driveri odgovarali pa ako se ne snadjete drugacije ja vam mogu poslati nuzne drivere s CD-a (ukupno je oko 440MB s ostalim programima pa mi nije bas za slanje sve skupa ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
..imam ja drivere posto koristim istu karticu samo je bed za slanje,eventualno na rapid uploadati,ako koristis vistu driveri ti netrebaju jer vista ima svoje drivere.
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pati me isti problem, nemam drivere, koristim xp! Dali je netko rijesio nesto vezano za rapidshare??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|