|
![]() |
#1 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Ne rade driveri od grafičke
Bok svima, ovako stoji stvar, prvo sam sa u control panelu deinstalirao nVidiu i onda u safe modeu izbrisao nvidia display driver sa driver cleanerom, ubacio sam HD3870 i instlario drivere za nju, zadnje- nakon restarta dobio sam poruku na ekranu da je ccc encountered a problem i needs to close, nemam 3D ne radi jednostavno, dok u hardver manageru pokazuje normalno kao da je sve u redu instalirano i funkcionira, probao sam maknut ove zadnje 8.3 i probao neke starije instalirat, ništa. ostatak konfe moj komp napominjem da je ista uredno funkcionirala u drugom kompu na 64bit visti, i 32bit xpu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
trebash .NET Framework ali morash obrisat drivere instalirat .NET, pa onda ponovno int. drivere. dakle nemozesh sad samo inst .NET i da radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imao sam isti problem. probaj se malo igrati s time. ja mislim da je u tome problem. napominjem .NET MORA biti inst. prije drivera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj drivere staviti ne preko njhovog autoruna , nego preko add new hardware pa kad trazi drivere pokazes na folder gdje su driveri , tako sam ja rjesio taj problem kod sebe ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
ništa ne pomaže, poludit ću, idem još jednom probat deinstalirat net framework, sve drivere, i onda ću 3.5 framework isntalirat, i drivere izabrat ručno. EDIT: i nakon 3 sata jebanja s tim sranjem od atija, nisam ništa postigao, ne mogu izabrati screen refresh rate, konstantno 60 zabarikadirano, driver za ekran ne pomaže, 3d mark ide ali je score slabiji nego sa gts 320 iako je na drugom kompu išlo više frejmova s tom istom HD(p31-ds3l, 2gb kimgax800 frontier napajanje ![]() odustajem od ovog govneta Dodatak: možda je u meni problem, ali da i je, ovo nikako ne bi smjelo biti toliko komplicirano Zadnje izmijenjeno od: MP950. 19.03.2008. u 00:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|