|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Game "laggs"
Eo ovako imam grafu XFX OC-anu verziju dakle pogledajte profile, evo ovako pokusavo sam svasta mjenjo drivere sve zivo testiro memoriju da nije ona i sve je super osim te grafe prvo i osnovno zuji ali to se da rijesit sa riva tunerom ofc... druga stvar najveci problem je u tome sto u igrama sve lagga nekad radi nekad brejka svakih nekoliko sec... grafa se uglavnom ne pregrijava temp je do 44 stupnja , e sad ako mi netko moze pomoci kako da to rijesim google nije pomogo ![]() Mozete zamisliti igrate igru sve radi i ono opet ujdete sve steka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
To kod online igranja ili offline?Ako kod online, onda je moguce da to uzrokuje veliki ping... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...smanji clock kompa (ako je clockan) ,obavezno opusti latencije memorije ili stavi na default ,isto vrijedi i za grafu,problemi ce 80% nestati..
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Rami su na difoltu, nisam nishta clocko grafa je tvornicki OC-ana... a mozda je sjebana probat cu je reklamirat.... ping nema veze on je OK jer testiro sam na drugom kompu na kojem sve dobro radi, treca stvar defragmentiram hard redovito i cistim sve... Mozda je i do harda jer imam Hitachi DESKSTAR koji je dosta star hard, ali ne vjerujem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|