|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Adidas Power Swerve Indoor
pozdrafff e ovako, htio bi kupit navedene tenisice (predatorice iz 2008) pa me zanima gdje bi se mogle nabavit, u kojoj trgovini i gradu(moze i u sloveniji)... googlam vec 1h i nista... ako ima moze link? thnx slika:http://img407.imageshack.us/img407/7278/57242199jx9.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pogledaj u TOP SPORTu i u Feriviu (www.ferivico.hr) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Predatorice ćeš jako teško nać kod nas, a i okolo. Ili se rade u jako malo primjeraka ili o jako malom broju dolaze kod nas. Ja sam prije nekih 6-7 godina uspio naletiti i kupiti Predator Precision tu kod nas i kad sam opet htio iste kupiti, rekli mi da je samo jedna pošiljka stigla u ZG i da je to otišlo isti mjesec. Bolje tenisice za nogomet nisam u životu imao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The mighty pirate
|
Ako imaš nekog u ZG-u nek ti se zaleti u Adidasov dućan pa nek pita hoće li ih uopće biti kod nas. Zanimanje i nije preveliko za Predator jer su preskupe, a i osobno me se nakon Precisiona nijedne nisu dojmile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The mighty pirate
|
U zadnje vrijeme je jako teško naći dobre indoor tenisice. Ja već treći put zaredom kupujem isti model od Pume. 250 kn sam dao zadnje za njih nakon što sam cijeli grad prešao uzduž i poprijeko i na kraju našao u jednom dućanu u sklopu Mercatonea i tamo su ih imali na popustu jer su stari model. Za nove modele na znam, ali me Puma dosad nije razočarala. Jel se meni to samo čini ili nijedan proizvođač nema bogznakakav izbor indoorki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
jel mozda netko bio u tower centru u rijeci? cujem da ima dosta veliki izbor tenisica... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
eo, ja pokuso goglat...al nista cak ni na ebay-u ih nema... SRETNO ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|