|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() nakon malo dužeg traženja i gledanja odlučio sam se ovu kombinaciju miša,tipkovnice i zvučnika.kako većina ljudi na ovom forumu ne želi potrošiti puno love za ove "periferije", a opet imati relativno dobro komponente,evo mojih prijedloga: 1. miš genius ergo 525. neću komentirati tuđa iskustva,evo mojih: odličan miš,5 programabilnih tipaka,zbog odlične ergonomije dobro leži u ruci.vrlo precizan,omjer uloženo-dobiveno,mislim, najbolje za te novce ![]() prednosti: ergonomija programabilne tipke dug kabel velik,što olakšava dugotrajan rad na računalu brza promjena rezolucije u koracima 400-800-1600-2000dpi pritiskom na jednu tipku čak i toku igre cijena 150-170kn mane: nekompatibilnost sa IE7 sa tipkama naprijed-nazad(meni ovo jednostavno ne radi ,probao na više pc-a) možda malo prelagan (riješava se jednostavnim dizanjem maske i umetanjem nekog "tereta") 2.tipkovnica trust KB-2200. izuzetno dobra tipkonica sa jako korisnim tipkama sa strane: copy,paste,cut,mark. iznad tipaka je i scroll kotačić koji olakšava navigaciju kroz dokumente.ima 4 programabilne tipke kao i veliki "potenciometar" za podešavanje glasnoće zvučnika.prilično je velika,tako da sa osloncem za dlanove pruža zaista ugodno "kuckanje" prednosti: meke i tihe tipke copy/paste/cut/mark velike tipke sa strane koje će jako cijeniti korisnici aplikacija gdje je potrebno često nešto kopirati i lijepiti kontrola glasnoće zvučnika čime postaje nepotreban daljinski upravljač OSD svih "prečica" logičan raspored dodatnih tipaka cijena od 90-109kn mane: naslon za dlanove nije gumiran već je od krute i polirane plastike tako da se vide otisci prstiju scroll kotačić nema navigaciju lijevo-desno,već se to obavlja tipkama iznad (vidi sliku) ![]() ![]() ![]() 3.zvučnici divoom titan 767.evo punih specifikacija, da sad ne prepisujem http://www.divoom.com/titan-767.asp u svakom slučaju,za 225kn mislim da nema boljih.dobiti sub od 25W i dvosistemske satelite 2x10W sa svim kontrolama, uključujući i daljinski sa ulazima za slušalice i mp3 player, je premija.zvuk je dobar,bas ne lupa bez veze niti se zvuk rapada.sustav je vrlo snažan,tako da ćete rijetko kad prelaziti volumen preko polovice.sad kad imam i ovu tipkovnicu, prestaje poteba za daljinskim koji dolazi uz zvučnike. igre još nisam probao,ali evo johnny cach i njegova "the man comes around" praši odlično ![]() prednsti: vrlo precizna završna obrada,polirana crna plastika sprijeda odličan zvuk (za ovaj cjenovni rang) kontrole volumena,jačine basa i visokih tonova na subwooferu daljinski upravljač sa priključcima za slušalice i mp3 (ili neki drugi izvor) subwoofer drveni i poprilčno težak bass reflex dvosistemski masivni sateliti cijena 225kn mane: daljinski baš ne stoji najbolje na stolu jer ga preteže kabel sateliti se ne mogu podesiti po nagibu možda čak i prejaka plava dioda na subwooferu on-off tipka je postavljena sa krive strane.trebala je biti ona do korisnika,a ne kabel od napajanja zbog lakšeg pristupa. meni osobno je draže kad je jedinica ispod kutije, a ne sprijeda ![]() ![]() ![]() sve skupa, kako rekoh, za 504kn, mislim da je stvarno ok.daleko je ovo od nekog high end-a,ali za većinu prosječnih i malo naprednijih korisnika i više nego dovoljno.sigurno je puno pametnije uložiti novac u neke ključne komponente kao što je memorija,procesor,hdd ili grafička kartica, a ne se razbacivati miševima od 700kn ili tražiti neki hi-fi zvuk na računalu (osim onih kojima je posao obrada zvuka) kad svi ionako imamo dobre samostojeće zvučnike i linijsko pojačalo u dnevnoj sobi za slušanje glazbe ili gledaje filmova ![]() i još malo reklama na kraju, miš je kupljen u procesoru, tipkovnica u hgspotu,a zvučnici u mercatoru Zadnje izmijenjeno od: gladijator. 17.03.2008. u 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Tipkovnica izgleda dosta dobro. Jako me podsjeća na moju nikad prežaljenu Logitech Internet Navigator SE. Nikad bolju tipkovnicu nisam imao. Čak se ni trenutna G15 nije mogla mjeriti s njom što se tiče nekih stvari. Kaj se miša tiče, isto mislimo o njemu. Imam ga već skoro 6 mjeseci i prezadovoljan sam. Za zvučnike bih osobno išao na Logitech ili Labtec. Imao sam 5 godina jedan Labtecov 2.1 komplet i zvučnici su prva liga
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|