|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Turning point-Fall of liberty
Evo bas nabavio ovu igru.Ne znam dali ju tko sa foruma ima,ali imam problem sa njom,kad pokrenem shortcut sa desktopa nece da ju pokrene,a ista stvar je i iz direktorija gdje je instalirana. Radi se o pucačini smještenoj u alternativnoj stvarnosti drugog svjetskog rata gdje Nacisti nisu poraženi i 1950. godine napadaju Sjevernu Ameriku.Cini mi se da sam negdje procitao da su ju radili isti ljudi koji su napravili CoD4,pa ako je tako,ne treba bolja preporuka.Inace ima UT3 engine. Pa ako ima koga da ju ima neka se ubaci sa misljenjima i komentarima. ![]() http://www.codemasters.com/turningpo...ory=EnglishUSA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: žile. 03.03.2008. u 12:57. Razlog: pogrešan link sam stavio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Onaj skroz lijevo je više manje ok,dok su na ovim neboderima dječje teksture. U biti ništa impozantno,još ako uzmemo u obzir kako ti to vrtiš na 8800GTX,nema niti jedan aspekt koji bi me privukao. Igru su napravili codemastersi,nema veze s CoD4,a znali su zasrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 03.03.2008. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nista posebno cist okey FPS igrao presao vec dosta igre... i mogu rec da nije losa trenutno za igrat kad nema niceg pametno.... eto... isto tako od 1-10 oko 6 je moja ocjena grafika nista posebno jadno mi je to sto nemogu stavit 1920x1200 nego max 1680x1200 ili kako vec ide ta reza... ta igra mi je vise za xbox nego za komp bas se primjeti da je portana sa xboxa bez nekih vecih promjena!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma koji zahtjevi? ja ju igrao s x600pro, istina tu i tamo je falila pokoja tekstura ali sta sad, vjerovatno do prastarih drivera ![]() inace kako od grafike tada nisam mogao vidjeti puno bio sam vise fokusiran na ostatak igre i bio mi je ocajan. nepostojeci AI, ocajna oruzja itd.... pokusat cu jos jednom sa svim teksturama ali sumljam da ce me ona grafika sa screenova natjerati da promijenim misljenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|