|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Kopiranje velikih datoteka (hardver/softver)?
Ne znam da li je problem u hardveru ili softveru, pa pišem ovdje. Imam problem u kopiranju velikih datoteka između diskova, spojenih na dva različita sata kontrolera. Konfa: Gigabyte 965P DS4, flashan najnoviji bios (F10) i flashan Marvell eeprom (to su mi preporučili preko gigagyte supporta). 6x seagate (ST3320620AS) - spojeni na Intel ICH8R sata kontroler 2x seagate (ST3500320AS) - spojeni na giga-sata kontroler. Os: Win XP x64. Konkretno, kad stavim kopirati veliku datoteku između 2 diska, na diskovima koji su spojeni na isti kontroler, sve prolazi relativno u redu. Jedino u jednom trenutku padne brzina na kojih 2-3 sekunde, ali se oporavi i krene dalje. Kad kopiram datoteku između 2 diska koji su na različitim kontolerima - nakrca 2-3Gb i jednostavno zablokira cijeli sustav. Treba čekat 5-6 minuta da krene dalje, ali nakon sljedeća 2 Gb opet stane i zablokira sustav. Brine me što se ista stvar dešava ako priključim diskove preko USB-a u Icy box-u!! Svi diskovi imaju maknute jumpere. Probao i sa postavljenim jumperima sa ograničenjem 1.5 Gbs, ali sve isto. Svi sata kontroleri su u AHCI modu i driveri uredno isntalirani. Ideje što bi to moglo biti?! Lud sam više. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|