|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
dodavanje 1gb na 2gb ,ucinkovitost
Znam da je dokazano da prelaskom sa 2gb na 4gb se ne dobivaju puno bolje a kamoli duplo bolje poboljsanje u radnoj memoriji ,no mene zanima dal dodavanjem 1gb kingmaxa 800mhz ddr2 na vec 1 plocicu od 2gb kingmaxa 800mhz ddr2 cu dobit bar 5% poboljsanja sto se tice rada u programu tipa sony vegas 8 ili adobe after effect ,povecanjem sa 2 na 3gb radne memorije Potrebno mi je za programe adobe after effect sony vegas 7 i 8 cs 3 dvdlab pro nero vision 8 enkodiranje,workstatio subtitles i za otvaranje dvaju takvih programa istovremeno,sada kad otvorim sony vegas i cs3 odjednom i pokusavam radit,radim ali ipak osjetim sporost racunala hoce li 1gb vise memorije pomoc bar 5-6% ?
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Dodaj dvije i miran si neko vrijeme. A i sad je mema skroz jeftina pa tako ne moraš previše razmišljati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
a neznam jel mi maticna podrzava,na netu sam citao da NE podrzava 4gb nego 2gb a ja vec imam 2gb i stavio sam frendovu od 1gb i radilo je 24h bez kvarova,stoga za 1gb sam siguran da mogu nadogradit,a nemam odakle posudit 2gb plocicu,a sumnjam da bi mi vemilu dao povrat love kad mi nebi radilo ,mogao bi samo zamjenit za nest,a nemam bas za sto hahah
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako je u pitanju maticna ploca iz rubrike "moj komp", onda bi morala podrzavati 4gb. Samo sto ti 32bitni XP nece prepoznati vise od nekih cca 3.2GB radne memorije ako se ne varam.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|