|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
hirens boot problem
prvo pozdrav svima i hvala unaprijed. ukratko prilikom bootanja s hirensom 9.3 (a i starija verzija) ponudi opciju boot cd i kad to pokrenem samo beeeep sa maticne,jedino rjesenje ctrl+alt+del. naglasavam hirens cd 100% ispravan provjereno na 20-ak kompova i laptopa ultimate boot cd boota normalno kao i win. i sve ostalo pc radi savrseno i nemam nikakve zamjerke na rad pc-a jedini razlog zbog kojeg ovo pokusavam je sto sam kupio orig. win xp pa zelim napraviti safe copy particije sa svim driverima. u prethodnim postovima sam citao da je moguse da se radi o third party ide kotroleru koji hirens ne podrzava( kud bas moj komp tako radi) ali nism siguran da je to i moj slucaj jer se tamo radilo o neprepoznavanj cd-a kao takvog ako sam dobro shvatio. e sad pitanje dali je ikako moguce norton ghost sa hirensa staviti na "ultimate boot cd" posto njega dize a svi clone disc alati na tom cd-u su demo. to je samo moje glupo pitanje ,naravno da me interesira bilo kakvo drugo rijesenje cloniranja particije ali da nije iz win. Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nabavi Acronis True Image i njime si snimiš bootabilni CD na kojem imaš program za backup i kloniranje particija ili možeš napraviti bootabilni USB stick (nudi se i ta mogućnost).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007