|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Usporavanje XPa pri paljenju računala
Znači, upalim komp, on se nabrzinu upali i pojavi mi se desktop. Al onda iduće 2-3 min nemogu ništa radiri. Nemogu upaliti start, net, firefox... I onda odjednom, sve radi bez problema. Znam da ovo nije neki "veliki" problem, al me hebe u mozak... To bude tako od kada imam novi, frisko instaliran Winddows, a nekada sve od početka bude kako treba...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
to se i meni često događalo sa SP2, dok sada mi ide "crtica" ide 8-10 puta, ali sustav bude spreman za rad 10-ak s nakon pojavljivanja desktopa... iz dosadašnjeg iskustva mogu reći da nikakvi programi za ubrzavanja boot-a nisu ništa spektakularno, tako da ti preporučam S3 standby(STR) ili hibernaciju ako ti ploča nepodržava navedeni standby |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
@scorpius postavi staticke IP adrese. (ukoliko vec nisi i javi jel ima poboljsanja) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da li mozda imas postavljen windows updates na automaticlly download & install? "C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe" Meni se to znalo dogadjati... Zauzece procesora na 100% minutu, dvije i onda je sve ok... Kada ti se to dogodi, pozovi task manager i pogledaj koji ti proces zauzima najvise procesor i u kojoj mjeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@Scorpius pogasi sve nepotrebne procese jer tada kad zavrsi boot i pojavi se desktop u to vrijeme se podizu procesi potrazi malo po netu i iskljuci sve sta je nepotrebno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|