|
![]() |
#1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Da li je ovo moguće?
Mjerim sa everestom ultimate:cpu temp?
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
naravno da nije.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dev
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Naravno da nije. Softver 99,9% slučajeva krivo detektira temp. tj. ne detektira ju točno. Kao što vidiš temp nemože bit takva jer je jedna jezgra 19 a druga 20 °C. Ili je krivo iščitana temp jezgri....
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
na temperature jezgri se ne bi obazirao, ti procesori lazu poprilicno. sto se tice ove temperature ovisi, vidim da je procu dignuta voltaza - na kojem je taktu, da li je ovo pod opterecenjem ili idle itd..... cooler je jedva vrti, ako je to onaj box i jos nije mjenjana pasta nego je ostavljena zvakaca ova temperatura je moguca u kombinaciji s onim gore navedenim. preporucam prst-test, cooler bi morao biti jebeno vruc ako bi ono bilo istina ako ti se to ne da postoji i druga solucija - ako rikne u narednih tjedan-dva everest je dobro pokazao. ako ne onda everest laze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako je to Brisbane proc, onda je noramlno da temperature jezgri lažu. Ja sam isprobao 10 programa za mjerenje temperature, i kod svoju mi bude recimo proc 60, a jezgre 10 i 12. Al 80°C je lako moguće. Recimo 5000+ BE, OC na nekih 3.3 za stock hladnjakom... Možda je čovijek zaboravio u BIOSu isključiti auto restart ak je velika temp....
![]() |
#9 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Probao sam Everestom, ver. 4.20.1170 , programom PC Wizard 2007 i Core temp 0.95.4 i svi pokazuju isto, trenutno jedna jezgra 10-12 C a druga 15-17 C. Naravno da je to netočno, no zanima me je li greška do ploče ? Ostale temperature se prikazuju realno, grafička cca. 45-50 C a matična 40 - 44 C. Otvorih prije par dana balkonska vrata na desetak minuta a vani je bilo +4 i everest mi uredno prikaže negativne temperature obiju jezgri...
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
nemoze ti nitko pomoc po tom pitanju. Brisbine-ima je sheban senzor i u tome je cijela problematika. ako oces tocnu temp. skini hs i uzmi precizniji termometar ![]() ako zelis temperaturu cpu-a (ne jezgri) samo termometar stavi/zalijepi sa strane hs-a pa vidi sta kaze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a obrisi onda qoute iz onog posta i ostavi samo tvoj tekst....i sve ti oprosteno, nemoras cak ni 2 litre vode popiti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|