|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() pomoću kojeg programa bi mogao istovremeno pretvarati divix u vcd i stavljat titlove?Molim Vas da mi posaljete web stranicu na kojoj bi ga mogao skinuti ili kupiti! HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Trebaš TMPGEnc , VirtualDub , SubAdjust , Sub Station Alpha , ffdshow( otpreš njegovu konfiguraciju i metneš kvačicu kraj subtitles tak da ti automatski meče prevod na film koji gledaš , tj pokrene ga automatski.) Prvo pogledaš dal ti je prevod celi OK , ispravi u njemu i slično. zatim ga pomoču SubAdjusta pretvoriš u substationalpha tj *.ssa , e onda otpreš taj prevod sa Sub Station Alpha i odabereš celi prevod ( onak ga pocrniš , odabereš , ko kad prek teksta potegneš da ga kopiraš ) i klikneš na style overide ( il kak se več piše) tam odabereš veličinu slova 48 , boju bjelu , i OBAVEZNO metneš script na Central European . nakon toga prevod sejvaš. Sljedeče. 1. Pokreneš VirtualDub i ideš na file open i tam otpreš film koji očeš. 2. U virtualdubu ideš na filters - add - subtitler (avery lee) - OK - odabereš prevod koji si prije napravil (ssa) 3. file - start frame server . kad te pita za onu vbr datoteku nemoj zaboraviti kak si ju nazval kad ti se otpre mali prozorek njega NE GASITI , on ostaje upaljen do kraja kodiranja Nakon toga 1. pokreneš TMPGEnc , odabereš kaj očeš svcd vcd itd 2. kad te pita za video file i audio file klikneš na browse i kod "Files of tiype " metneš all , onda odeš u folder gde si spremil *.vbr file i njega otvoriš u TMPGEnc 3. prije nego ideš kodirati , tj onaj predposljedni dio gde ti kaže kolko bu mesta trebalo i slično imaš gumb Expert , klikni na njega i tam imaš "Motion search precision " kraj toga moreš odabrati koji kvalitetu kodiranja očeš, ak nečeš za vreme akcijskih filmova kockaste ekrane i slično onda metni na Higest quality ( very slow) i pokreneš kodiranje , nakon kaj to skodira pomoču TMPGEnc moreš i taj file podjeliti na dva manja ( File - mpeg tools , imaš za splitanje mpeg fajlova tam) congratulations , sad imaš VCD ili SVCD film sa prevodom gore. Meni to radi , i več imam dosta takvih filmova . Samo pazi , onaj prozor koji se pokrene u vezi "start frame server" NE GASITI DOK SE FILM KODIRA , njega moreš ugasiti tek nakon kaj se je celi film skodiral u TMPGEnc. P.S. nek moderator ak mu se da prebaci ovo u Audio, Video, DVD , jer bolje da je tam kad je čisto vezano uz to ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
DIVIX>VCD+TITLOVI
Kako bi mogao,pomoću jednoga,najviše dva programa da pretvorim Divix u Vcd format i da istovremeno stavim titlove? AKO NETKO ZNA IME PROGRAMA,NEKA MI KAŽE.A,AKO GA I IMATE MOŽDA KUPIM OD VAS. HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: DIVIX>VCD+TITLOVI
Citiraj:
![]() |
|
|