|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
problem sa smrzavanjem..win xp
ovako..događa mi se da kada radim nešto na kompu da mi se smrzne ekran tako da ne mogu micat mišem ni ništa na jedno recimo par sekundi.ako slušam muziku ili igram igricu ili bilo šta sve će onako ostati zaleđeno i nakon par sekundi će ponovo nastaviti tamo gdje je stalo..problem se ponavlja nekoliko puta..znači zamrzne se pa se odmrzne i tako par puta. komp mi je bio na servisu jer sam mislio da je do harda..tamo su testirali hard i rekli mi da je sve u redu..formatirao sam ga stavio ponovo win xp i evo jučer se ponovilo..stvarno ne mogu dokučit razlog, niti u čemu bi mogao biti problem. nije virus,nije neispravan hard..ponavlja se i nakon reinstala windowsa.recimo jučer mi se smrznuo tako par puta i onda sljedećih par sati je sve radilo normalno.tamo u windowsima mi kaže za sve komponente..the device is working properly..prije nego se jučer opet desilo sam instalirao neki software od motorole za mob..poslje sam ga maknuo i nije se ponovilo..možda je do toga..jel opće moguće da je zbog toga? ako netko ima nekakvu ideju ili savjet bio bi zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Popuni opciju Moj komp prije nego zatražiš bilo kakvu pomoć tako da znamo koje komponente imaš ili napiši kada postaš. Moguće dosta stvari kad ovako šturo opišeš, ali evo dva moguće riješenja: -Imaš malo rama -Nešto se pregrijava |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
imam intel dual core 2,2ghz 2gb ram 400gb wd hard ati 1950 graf matična asus p5b |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
420w lc power brijem al 420w sigurno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj privremeno isključiti mrežnu karticu, možda dolazi u konflikt s routerom/modemom... Drugi puta daj malo više informacija o problemu, a ne da se kliještima izvlači iz tebe... http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
jesi kaj po BIOS-u prčkal, ako jesi ili nisi opet preporučam da si: Load Default Settings, pogledaj temperature komponenti kao što je prije rečeno, daj log od HiJackThis-a full s trenutnim procesima i onim koji se pokreću tokom paljenja windowsa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|