|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
kako povećati titlove(.srt)
hi ma napokon sam nabavio dvd player koji mi prima divx i srt. titlove(prijevod) samo postoji jedan veliki problem kada prijevod ubacim , slova su mi jako mala i cim sam poceo gledati film na tvu , pocele su me oci boliti nakon 10 minuta mogu li ja ikako povecati titlove te i onda ih prikeljiti u film ako da kako i na koji nacin molim da mi netko temeljito objasni inace sam sve probo preko daljinskog (i na meniu i pod settings na daljinskom) ali ne ide , kada zoomiram slika mi se poveca ali ne i titlovi, oni ostaju isti inace sistem mi je takav ,da mi prima titlove u film ako imaju naziv isti ko film, znaci ako je film batmanbegins.avi, onda titlovi moraju biti ispod njega pod batmanbegins.srt(gledam na dvdu filmove koje sprzim na dvd disk ) moraju biti u srt. formatu please help |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovako to ja radim, film koji ima srt. ili sub. prijevod jednostavo otvorim pomoću običnog windows notepada i kopiram prijevod u to snimim tu datoteku kao ima filma npr. Rambo.avi, Rambo.txt i snimiš to na cd/dvd i radit će 100% tako da možes u txt. dokumentu povećat font slova, zacrnit itd. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
našo sam program avisub s kojim mogu povecati titlove i uspjelo mi je , medutim imam opet jedan veliki problem, slova mi se sada u urednoj velicini pojavljuju na tvu medutim idu previse udesno tako da ne vidim kraj recenice i skroz mi stoje na desnoj strani ,kako sada napraviti da ih centriram u sredinu znaci da titlove pomaknem 4.5 ili kolko vec treba centimetra prema lijevo,da budu u sredini (inace dvd mi je philips dvp 3360,459kn) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|