|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Vista CRC error kod instalacije
nema se sta za rec -.-' gotovo svaki 3. program, najcesce igra, koji instaliram dobim CRC error koji kaze da se file na disku ne podudara sa fileom na DVD/CD i imam opcije Abort/Retry/Ignore, Abort nema previse smisla, Ignore pomogne u vecini slucajeva igra se instalira i bez poteskoca ju vrtima, al ko sto rekoh u vecini slucajeva... Retry ne daje apsolutno nikakvih rezultata, kao da krene dalje, setup bar se i dalje vrti al onda opet iskoci -.- pls help, veoma zahvalan, radi se o kompu iz moja konfa, friska i zadnje kaj mi treba je da ostane ovako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
zar stvarno nitko nezna kako pomoc??? daj ajde friski komp i vec problemi -.-' |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
il imaš neku shrot pržilicu, ili ima prašine na laseru pa dolazi do greške pri čitanju. imaš za kupit one cd-e za čišćenje, ili otvori pržu pa očisti laser sa vatom i alkoholom ali gubiš garanciju (ako je imaš). Ako je i dalje isto nosi na zamjenu. Zadnje izmijenjeno od: Kizo. 07.03.2008. u 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
crc je vezan za greške pri čitanju tako da pokušaj očistit laser ako znaš kako. Ako ne u globalu izvadiš rom otvoriš ga i kaad ugledaš lasersku leću očistiš je lagano npr. sa štapićem od uši ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
prza je smece, NEC, al je nova, stara mjesec dana, ko i ostatak konfe... CRC mi se javlja u VECINI slucajeva, ne bas svaki put, jos jedna zanimljiva stvar je da i kad kopiram na disk pa sa diska pokrenem instalaciju isto se pojavi, al kod programa i igara koje skinem s neta npr. gdje nema nikakvih dodira sa przom bez problema se instaliraju... dakle vjerojatno je prza, a nist, odnijet cu je na servis... et vam savjet, ak nema pioneera, cekajte ga ^^, a ne ko ja pa NEC -.- hvala puno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|