|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
(riješeno) PCMCIA problem
Imam laptop Compaq Presario 900 kupio sam Wireless LAN Cardbus Adapter ( marke SysKonnect. model SK-54C1) kada ga instaliram uvijek kaže (u device manageru) This device cannot start. (Code 10) adapter je isproban i ispravan, probao sam instalirati sa isključenim firewire, firewall, i disable-anom mrežom Google mi nedaje nikakvo rješenje, jel itko imao sličan problem? Inace pcmcia adapter je kupljen u BNET-u. edit: Zaboravih OS je XP Home sp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
This device cannot start. (Code 10) najčešće ukazuje na: - hardware neispravan, ne funkcionira - neispravan, neodgovarajući driver - hardware se "kolje" s nekim drugim hardwareom u kompu ili soft postavkama Kako se tu radi o lapu sve šta možeš napravit je update drivera. Modani winsi isto mogu biti razlog nefunkcioniranja ako je neki od potrebnih servisa isključen. Ako ne uspiješ osposobit karticu vrati je, uzmi lovu i nabavi drugu. U tvoj lap idu PCMCIA 2.1 type II kartice. Primjer |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na greškama se uči. Bilo bi zgodno da sa Smart Driver Backup 2.11 napraviš backup drivera (i ostalih ako treba) i imaš spremljeno za reinstall |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
TNX ljudi, probat cu , nadam se da ce funkcionirat kod sljedeceg reinstala win-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|