|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Best buy podloga do 150kn?
Konačno bi se MX518 trebao kretati po nečem boljem, a da nije stol. Koja podloga bi bila ok: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.800.059 COMPAD Maxxpad COMPAD Variopad STEELSERIES 4D STEELSERIES QCK mini
![]() |
#2 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
steelseries qck, samo uzmi onu malo veću, qck bez dodatne oznake... cca 70-AK KN Idealna veličina.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Misliš ovu? E da, vidio sam da si već jednom preporučio QCK i da koristiš istu, pa me zanima koliko često ju mijenjaš?
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 10.03.2008. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#6 |
COD2 expert
|
ma podloga je odlična, a i cijena također, u nekom postu sam ostavio par linkova za review.e i kao što si mogao vidjeti nigdje nije dobila manje od 9/10 i svuda je proglašavana jednom od najboljih tkanenih podloga ![]() a to što kažeš da je usporeniji biće do padova koje si izmaltretirao grebući ga po stolu, ako ti nije problem uzmi steelseries padove za mx518 pa da vidiš čuda s podlogom.. cca 30-40ak kn... Ja sam skužio kod finih pokreta da nema trzanja kao na jeftilenu, u izboru je bio i razer mantis speed al šta je preveliko, preveliko je... mogli smo uzeti popola ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Podloga dolazi narolana, a izravna se dosta brzo. Samo kaj sam jučer malo haklao COD4 sredina je potpuno ravna. Jedino krajevi još malo zjape, al i to će se spustiti.
![]() |
#10 |
COD2 expert
|
kako bi riješio problem slide.a po podlozi pogledaj ovo i naruči si komad: http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=98877&page=2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|