|
![]() |
#1 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Produžni USB kabel
imam jedno pitanjce.. imam neki USB kabel, produžni, znači koji je uštekan na ploču odozada.. e sad, kad uštekam bilo koji mobitel, nokia ili sony ericsson, moj externi disk u ICY Box ladici, ili bilo što što ima svoje napajanje, sve radi.. a kad uštekam bilo koji usb stick, frendov prijenosni WD disk od 120GB koji se napaja pomoću usba (ima još jedan dodatni) kaže da ne prepoznaje usb device.. koji se tu vrag događa, pad napona?? ili? ![]() neznam.. ovo još nisam vidio ni čuo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da imaš pad napona. Napajanje ti je dovoljno jako za sve to pa pretpostavljam da je problem u ploči tj. da ne može dati dovoljno napona svim usb konektorima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Imao sam slican problem kad nastekam dva produzna kabla jedan u drugi, pa mi neki stickovi nisu htjeli raditi, a neki jesu. Zasto, nemam pojma, ali s jednim produznim sve radi kao sat. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98262 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
vjerojatno je onda do ploče.. kad uštekam stick direkt u ploču, onda radi... samo preko produžnog neće.. ah, dobro, nema veze... a kupio taj produžni jer mi je kučište u čošku da ne moram plazat preko stola.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
To ti izgleda ovako i kostalo me je mislim 160 ili 180 kn a koristio sam ga jedno 2x ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hebena stavr, ali i cijena je fina.. |
![]() |