|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
8600gt spajanje na tv (nuspjelo, pomoc)
Ovako imam 8600gt i htje bi je spojit na smsungov TV neznam tocno koji model (55cm) Sve sto sam dobio uz grafu od kablova je kabal vidljivo ovdje http://my.ocworkbench.com/2007/gigab...86T256D/g1.htm i sto imam pri ruci je scart, njega sam proba spojit u ovoaj kabal tj samo video kabal(njega valda treba) i nista nece detektirat grafu molim pomoc!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Zar nitko nije pokusavo spojit doticnu na TV ???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo da ne otvaram novu temu... Spoji sam gore navedeni tv na 3870 i ima slika na monitru i tv-u sve do wlcome screena i onda slika sa tv-a nestane, ali ako imam samo tv uštekan (tj ištekam monitorI onda mi bude stalno slika na tv-u i sve mogu normalno radit probo sam 8.2 i 8.3 drivere sa att i same driver.. jedino ako nema nikakvih drivera, tj nakon čišćenja sa DCpro onda slika radi na tv-u i monitoru stalno i nakon welcome screena bez porblema |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
otvoris onaj catalyst control centar, imas tamo display manager ili tako nekako. vidjet ces monitor kao aktivan i pokraj toga 1 bijeli prazan kvadrat. ispod toga ces imati prikazan TV. klikni na tv i odvuci ga u prazan bijeli kvadrat. ponudit ce ti opcije, izaberi clone. to je to nego, sad da ja ne otvaram novi thread, nisam nvidiu koristio dugo a ove nove drivere i pogotovo ovaj novi control panel nikako. pa pitanje - zar vise nije moguce staviti fullscreen device za video? to se moglo oduvjek no u ovom novom control panelu to ne vidim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
koristim att... i tamo ima tv dolje piše connected...i kad stisnem on/off tipku (naravno odabrano clone) deagussa mi se monitor, a tv malo nešt zatreperi i pojavi se "keep this steetings?" kliknem ok i sve se vrati na staro tj. tv je off |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
sad sam se sjetio necega, na staroj x1950 mi je monitor morao biti spojen na dvi2 kako bi mi s att radio tvout iz prve. kako je meni taj bio sjeban koristio sam ccc za to. pa pokusaj spojiti na drugi dvi pa s att podesiti tvout, mozda i tebi tako upali. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|