|
![]() |
#1 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
whereisit
1. evo ovako slazem si katalog u whereisitu, sad me zanima jle moguce puknit da se za sve filmove odma skidaju coveri i on druge sitnice s imdba ili stvarno moram klik po klik na svaki film? i 2. jel ima nekakav plugin koji bi mi recimo kad poslozimo sve to s imdba, pokupija zanr iz tih plotlinea pa to sve lipo poslozija u kategorije ili i to moram rucno?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imas alata sa kojim mozes napraviti to sto zelis. al sa where isitom ja to nisam mogao napraviti . googlaj movie catalog.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Koliko se sjećam moras svaki film posebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Tesko da ces naci neku aplikaciju koja bi sve automatski odradila kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
ma mene zanima samo za where is it, jer sam na njega navika, daleko mi je najbolji, pa me samo zanimalo jel stvarno savrsen, ako se ne moze to u njemu napravit onda cemo jedan po jedan nije greda ![]() pa iskreno ne mora bit totalno kako triba, da je s nekih recimo 60% tocnosti ja sam ultra zadovoljan ![]() al jebga, samo se nadam da ce to u where is itu sredit sta prije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa kod takvih kataloskih aplikacija obicno moras intervenirati kod svakog naslova za koji postoje filmovi istog ili slicnog naziva. A takvih je poprilican broj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rasvjetno tijelo
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |