|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Taj model mobitela podržava samo .mmf polifolne melodije, pa me zanima, kako melodiju koju skinem sa neta u tom formatu ubaciti u mobitel, jer nemam nikakav kabel za spajanje na komp. Jesam li ga trebao dobiti? Inače mob nije nov, nego sam ja njegov drugi vlasnik, pa zato pitam. Ako je potreban taj kabel, da li su svi Samsungovi isti? Da li mogu od frenda posuditi taj kabel, makar on nema isti model moba kao ja? Može li se što dogoditi? Je li potreban kakav popratni software za to ili je to tipa plug&pray? Nemojte se ljutiti na ovakva blesavim pitanjima, ali tek sada sam otkrio blagodati polifonih melodija i ekrana u boji na mobu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Kabel za spajanje ti najčešće spada u dodatnu opremu i posebno se kupuje. Pitaj u dućanu baš za taj tvoj model. Uz to ti triba i program na kompu. To baš i ne znam di ćeš nabavit. ali vjerojatno negdje na netu ima. Kabel bi moga bit 80-100kn +- nešto love.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo konačno sam pronašao potreban software za njega, ali mi još uvijek fali kabel ili IR da bi mogao spojiti mob na komp. Ima li tko kakav IR viška ili se kani riješiti doričnog? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|