|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Za poludit...
Kupio XFX 8800GT, slozio sve, upalim komp i ono pisti za poludit, vec sam mislio da bu se komp raspuknuo. Pogledam sta to znaci u knjizici od ploce - graficka nije dobro ustekana. Ah da spomenem, novi proc (E8200), nova ploca Gigabyte P35C-DS3R, nova mema... pa prvo nisam bio siguran sta bi moglo biti ![]() Okej, otvorim masinu da pogledam koji vrag, pa nije prvi put da ustekavam graficku karticu... I onda primjetim onaj kabel za dodatno napajanje, 6 pinski sa jedne strane, 2 molexa sa druge... i primjetim da su smedje zice ispale iz 6 pinskog konektora... Lose slozeno, falicno, kajgod, sve u svemu mogu se fuckat. Nedjelja je i nemam di nabavit taj kabel ![]() Vidim da imam na svom Chieftec 410W PS-u takav slicni konektor, ali nije potpuno isti, jedan pin je drukciji. Ovaj od graficke ima cini mi se v v u u v v a ovaj na napajanju ima v v u u u v pa se neda ustekat, a nisam siguran dal bi bilo pametno to sredjivati ![]() Argh. Edit: Okej nakon malo proucavanja vidim da je taj na napajanju nesto potpuno drugo, dodatno napajanje za ploce.
Nusuth "For the Great Day of Wrath is coming, and Who shall be able to stand?" Zadnje izmijenjeno od: Nusuth. 10.02.2008. u 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
imas mozda kakvu sliku?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nema sličan ili ne sličan to na chieftecu nije PCI-e konektor i ne kopčaj ga ni slučajno tamo jer bi mogla biti roštiljana... I da neznam kakav je to problem pričekat do sutra ali ako ti je tolki problematično odi do nekoga ko imalemilicu i rješi adapter treba ti cca 3 min da se to zalemi... ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Briem da si je guštal zaigrati neke danas na novoj grafi i to si još gušta cijeli tjedan, a kad tam štanga ![]() ![]() btw fakat kaj je bed pričelati do ponedjeljka ![]() PS: pozdrav kolegi s faksa ![]()
![]() |
#5 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
kojemu to odgovara tu sa slike? jer ne vidim da je ijedan 6pin osim tog za grafu? ![]() (za mbo su, uz glavni veliki, jos maleni ali od 4 ili 8 pin) a tu su navedeni svi u zadnjih 27 godina(1981-2008)... http://www.playtool.com/pages/psucon...onnectors.html
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Da vish strejndz je da na toj slici nema tog konektora ![]() Daljnjim istrazivanjem, kao sto rekoh, sam nasao da je to neki MB konektor za dodatno napajanje, niukojem slucaju PCI-E konektor. Problem je cekati do pon jer se gustam kao sto je naveo KnezTame (bok kolega ![]() ![]() Ionak imam dovoljno posla sa sredjivanjem svih drugih gluposti...recimo zasto vise ne vidim PATA disk i PATA DVD-RW uredjaj u kontrol panelu pod IDE ATA/ATAPI controllers uredjajima... yedwy - ne znam kak to zalemit kad je konektor skroz unutar one plastike 6-pinskog konektora?
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
|
Aha na PCI-e strani ti je puko, a jbga onda da je molex strana ona je lako ovo je teško rastavit bez da se strga iako bi vjerojatno išlo ali i tako sutra odeš po adapter i gotovo... i da ono je EPS zato sam ti i rekao da ne kopčar ni pod razno...
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |