|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
22'' WideScreen & X1950XTX
Evo ovak, baš sam danas malo gledo WS monitore i za oko mi zapeo ovaj LG iz Linksa za nekih 1800kn http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.326.014 Eh sad...vidim da je njegova nativna rezolucija 1680x1050 šta je dosta. Nisam baš siguran kak bi se ova moja grafička nosila s tak visokom rezolucijom? I kakav je monitor općenito? Ima ga neko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
gle monitor ne može biti dobar za 1800kn i to još 22". Ovako na prvo oko nema DVI ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() znam da bi meni bila dosta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
@Hamm- pa ne očekujem za da ću za 1800kn dobit vrhunski 22'' WS monitor, al ono...pitam,ne? Ak neko ima da mi kaže na šta to liči. Cijena je stvarno super, pa sam zato i pito. I odziv mu je solidan 5ms...Meni se čini ko neki solidan monitor, iako ne mora bit...Ak bi ga uzimo, naravno, pogledo bi kakvu sliku ima prije kupnje. @Dule- pa 1680x1050 je poprilično visoka rezolucija. Ne znam ja kaj ti igraš, al sumnjam da se radi o novijim igrama, jel? Ja vjerujem da će ova moja vuć na toj rezoluciji, al se bojim da će to bit skroz srezane postavke, ak me kužiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
uzmi philipsa 220WS8FB - 22", ima DVI, 2060kn u Tehnomaxu....IMHO nije ništa lošiji od samsunga 2232bw..naprotiv..btw, kolko ti ima grafa meme? brijem da uz reducirani AAi AF nebuš imao problema sa optimiziranim igrama...crysis je nekaj drugo...a IMHO ionak su te igre za djecu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
E, kad se već raspravlja o "većim rezama" i grafama..bi li na 24" monitoru bila dovolja 8800 ultra za igranje na max rezama trenutnih igara?
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |