|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
gdje je kupljen? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj lagano kvrcnit taj pixel, nekad pomaze ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
trazi da ti ga zamijene, pozovi se na zakon koji kaze da imas 7 dana za vratiti robu, buduci da se kod njih nista ne moze isprobati prije kupnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
btw, u adm-u ne mozes vidjeti monitor prije kupnje jelda? i jel si ga mozda narucio prek webshopa ili u ducanu bas? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ma je.... cu mu sve ako mi ga ne zamijeni, pa kupio sam kod njega dvadesetak konfiguracija do sad...jest da je sve bilo u redu kad sam uzimao za druge, al kad treba uzet za mene onda uvijek neko s.... Ne mogu vjerovat. Skup je monitor - 3.900,00 kn al vredi...još da nisam primijetio sad još jednu točkicu bilo bi krasno. To su već dvije ukupno, morem to zamijenit, moram! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Planiram uzeti ovaj monitor pa ako možeš daj malo više informacija o njemu ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() bojim se da si spaljen jer ce ti 99.999% rec iz ducana da ta klasa monitora (najlosija) ima toleranciju na xx BPa na toj rezoluciji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() monitor je strava, ok, ima problema sa kutom gledanja, ali heeej nije to strašno - pa sjedim ravno ispred njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
te kutije nema vec neko vrijeme.....ali mi se neda mjenjat jel sam emocionalno vezan, btw imas moj post di sam rekao da sam kupio filipinja 220WS koji je isto tako srednja zalost kao i taj samsung. Uostalom kakve veze ima moj monitor sa ovim?!?!? A svatko ko kupuje monitor zna zasto se daje 100-200kn vise u ducanu di se ima mogucnost probe prije kupnje, iskreno nije mi ga zao ni 5% jer si je sam kriv, a kako je naglasio da je slozio frendovima vec 20ak kompova a nezna za ovu cinjenicu....pih. TN => srednja zalost i tako ce i ostat ma sta god neki tvrdili o tome a BP je instant zamjena samo na TOP IPSu i PVAu koji u svojim najlosijim izdanjima pojedu tog samija u svakom pogledu. @rendula Bilo bi smjesno da nije ironicno do granica prepoznatljivosti ( i ne sumnjam da je doprlo do.......) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Uber Guzu, monitor košta 4k al sam na njega dobio odličan rabat i zato sam ga uzeo...to što ti pričaš nema veze sa pameti, obožavam ekipu koja "čuje" negdje da je nešto smeće i onda se ravna po tome a nije prismrdila tom proizvodu... 245B je trenutačno best buy što se tiče 24" monitora i to ne samo za poslovne svrhe...Progooglaj malo i naći ćeš mjerodavne recenzije...jedina mana koju sam mu ja našao je malo slabiji kut gledanja (gore-dolje) i to je to... Što se tiče isprobavanja monitora u ovom dućanu kojem sam ga kupio nije bilo moguće, al ne žalim zbog toga... Da si malo informiraniji znao bi zašto služe nastavci iza nekog pojedinog modela....u mom slučaju šta znači ono B iza 245...To su klase i po tome se zna kolika je tolerancija za pojedinu što se tiče bad pixela. Ja ih imam 2 (bijela) i trebam ih skupit još 3 da ga mogu reklamirat...Ovo su informacije M-Sanovog servisa |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidio sam tog samsunga u metrou bio je izlozen monitor ok izgleda velik komad tehnologije. ALI npr ima ljudi poput mene kojima je kut gledanja jakoooo bitan jer meni sluzi taj isti monitor i TV u sobi tj gledam filmove i sve to... i kad legnem u krevet koji je dosta nizi od monitora da vidis kako mi je bitan kut gledanja. Imao sam TN i kostao me glavobolja i ukocenog vrata puno puta pri istoj radnji dok sad uzivam. Decki budimo realni oko neceg za sto moze sluzit ovaj 24'' monitor? za igranje? pri rezi od 1920x1200? mislim da ce se vecina strpit sa time... a za drugu svrhu nije jer ja ne sjedim na stolcu 2h kao i vecina i gleda film nego sjednem u fotelju ili legnem u krevet.... a onda ti je bitan kut gledanja osim ako ne namjestas stalno monitor da ti bude u ravnini ociju.... A oni ozbiljniji korisinci koji rade u photoshopu crtaju u CAD-u i ostalo izdvoje vece novce za monitor jer im je bitna i slika i sve ostalo a i gledaju u taj monitor vise od 8h i vole i cijene svoje oci i zato kupuju VA ili IPS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
slazem se sa tobom za telku ali eto ja nemam di sa njom pogotovo ne sa onima koje su preko 82cm a htio bi imat full hd podrsku (a posto full hd rezu nemaju telke ispod 102cm ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam bar bio elementarno informiran da monitor kupim u ducanu di ga mogu isprobat, je da sam dao 100kn vise nego u ********** ali nema BPa(za sad). A sad ti zelim daljnu uzivanciju u tom Super Uber The Monitoru. PS Dell 20.1 S-IPS nonWide Lenovo 22Pva wide to je best buy a ne 4k TN @JurbAs "ja kazem da ovaj monitor trenutno nema neku veliku svrhu 24'' za igranje nemoze sluzit bar ne u nativnoj rezi jer i meni i tebi je poznato da za to treba 8800GTX koja kosta ko taj monitor ako ne i dvije (za novije naslove) eto mozda 8800GTS 512ddr za 2500kn koliko vec kosta..." Apsolutno se slazem, reza nie za igre mada doticne ne izgledaju lose na nenativnoj rezi, dok bilo koja ozbijnija aplikacija tog monitora ne dolazi u obzir, a gledanje filmova iz kreveta je prica za sebe. ali glavno da je 24"... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
@Uber Gosu cuj igranje na nenativnoj rez hmm onda nevidim smisao kupovine 24''TN.a?! mislim da je onda bolje spremit u dzep 2000kn i uzet 22''TN ta 2 incha ne kostaju 2000kn razlike zar ne?! btw slazem se sa tobom koji su bestbuy makar lenovo po bugu je i preporuka i svi taj monitor hvale hmm nadam se da ce tako i biti 15.2 kad dode u trgovine tu kod nas... iskreno prije bi dao za tog lenova 3200kn i 800kn mi ostane za nekaj drugo a ista reza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
svaki tn koji sam ja do sada vidio je imao preocajne kuteve gledanja tako da sad da idem kupovati monitor radje bi kupio crt nego tn. @ ubergosu nacelno se slazem sa tobom al imas prenapadan stav tak da ono malo chill out i svi zadovoljniji ![]() @stuki nisi vidio robu imas 7 dana da ga vratis. imho ja bi puno radje uzeo neki mva ips ili tako nesto al cuj ak ti treba 24" u go girl ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
@Codiac ako si ispred dotičnog monitora i pod "normalnim" si kutevima, sve je u redu, da ne kažem odlično...ako misliš gledat tv iz kreveta, to je već problem...tu ćeš se morat "fiksirat". Meni je najbitnija radna površina i zato 24", a što se tiče kvalitete prikaza stvarno nemam zamjerki kao i velika količina onih koji su ga testirali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
Evo bas u Ve-Mulja taj samy pokraj 24" eiza sa (smecem od PVA matrice) dominira u kutevima i bojama. Ispricavam ti se sto sam neupucen i njub ![]() ![]() http://ftth.myweb.hinet.net/LCD'3mod...F'left.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |