|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
problem oko ventova
evo malo glupo pitanje ali ipak me pati...kupio sam kucisste i na samoom vrhu su 2 venta imam regulator okretaja za njih no fora je sto imam na maticnoj ploci samo jedan utor za ventilator a kablovi od ventova su prekratki i nemogu ih spustiti do dole...dali postoji neki adapter ili slicno kako bi mogao ta 2 ubosti u jedan i spojiti na maticnu plocu...slicno kao starter za neonke na pocetku imate 2 ulaza na kraju jedan pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Postoji tri pinski Y kabal za napajanje ventova, možeš ga napraviti sam ili kupit (ima u Linksu npr) ja imam 2x2 120mm venta na reguliranim portovima na matičnoj s njima spojena i sve radi kako treba... Dakako nije poželjno baš pretjerivati s brojem ventova koji se kače na portove na matičnoj, posebno regulirane, zato da si ne skuriš fan conectore, 2 do max 3 komada stavljati, nikako više, i pogledati kolko djubrad njupa prije kačenja da nebi bilo "jooj iznenađenja" (TM) jer nekad znaju ventovi trošit nestandardno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Upiši 3 pin Y cable u slike na internetu i budeš vidio sam kako izgleda... ![]() Ali ajde... http://specialtech.co.uk/spshop/file...tter_cable.jpg
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
hvala ti najvise hehe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|