Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.01.2008., 13:44   #1
robi64
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Unhappy spajanje dva kompa preko mreže(remote desktop)

ovako htio bih spojiti dva kompa ali tako da vidim desktop na ovom drugom koji mi se nalazi u kući a ovaj prvi je recimo kod susjeda i treba mu nešto složiti na kompu,e sad ja imam program CrossLoop ali ga ne znam iskonfigurirati,jesam se logirao, upisa e-mail adresu za svaki komp posebno ali kažem nikako se ne uspijavam spojiti,moram napomenuti da probavam sa kompom koji mi je drugoj prostoriji van kuće i spojen je na isti router kao i ovaj u kući,dakle oba kompa su spojena na jedan router, a povezana su utp kablom,kužite dakle htio bih upravljati tim kompom iz kuće na kompu koji je van kuće kao da mi je taj komp u kući kužite, možda ima neki drugi program jednostavniji, pokušao sam i sa Logmiin ali isto ne znam ga iskonfigurirati pa sad ako netko zna kako da riješim ovaj problema i da mi da možda neki jednostavni program za upravljanje drugim kompom na daljinu bio bih mu zahvalan

Zadnje izmijenjeno od: robi64. 23.01.2008. u 15:28.
robi64 je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2008., 01:08   #2
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
VNC u bilo kojoj izvedenici, osobno koristim UltraVNC i zadovoljan sam, kak veli moj mali, samo klik, klik, next.
mahoona je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.01.2008., 06:02   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
I LogMeIn bi obavljao isti posao bez problema. Frend je s posla upravaljo svojim kompom doma.
https://secure.logmein.com/
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno